Praxia: Στην Temenos η πλατφόρμα της νέας τράπεζας

Η τράπεζα σχεδιάζει να υλοποιήσει στοχευμένο δίκτυο υποκαταστημάτων λιανικής, στοχεύοντας να αυξήσει το δανεισμό σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω μιας "σουίτας" ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Praxia: Στην Temenos η πλατφόρμα της νέας τράπεζας

Τα σχέδια του Bob Diamond για τη σύσταση της Praxia Bank στην Ελλάδα περιγράφει δημοσίευμα του finextra.com, σημειώνοντας ότι η ελβετική Temenos ανέλαβε τη δημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας. 

Η τράπεζα σχεδιάζει να υλοποιήσει στοχευμένο δίκτυο υποκαταστημάτων λιανικής, στοχεύοντας να αυξήσει το δανεισμό σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω μιας "σουίτας" ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών που θα απευθύνονται σε καταναλωτές, μεταξύ των οποίων καταθέσεις και καταναλωτικά δάνεια, με στόχο να αυξήσει το χαρτοφυλάκιο χορηγήσεών της στα 4 δισ. ευρώ ως το 2022.

Η CEO της τράπεζας Αναστασία Σακελλαρίου (φωτό) σχολιάζει: "Στην Ελλάδα αρχίζουμε να βλέπουμε δείγματα οικονομικής ανάκαμψης. Στην Praxia πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την ανάπτυξη της οικονομίας μέσω χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ως νεοσύσταση τράπεζα, ξεκινάμε έχοντας όραμα για την εμπειρία των πελατών μας, χωρίς να μας βαρύνουν οι παραδοσιακές τεχνολογίες".

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v