Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΑ: Την Πέμπτη η γενική συνέλευση για νέα διοίκηση

Σε αλλαγή της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων προχωρά το υπερταμείο. Η αξιολόγηση της διοίκησης των ΕΛΤΑ και η πιθανή αλλαγή της περιλαμβάνεται στη συμφωνία με τους δανειστές.

ΕΛΤΑ: Την Πέμπτη η γενική συνέλευση για νέα διοίκηση

Στη γενική συνέλευση των Ελληνικών Ταχυδρομείων που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη αναμένεται να εγκριθούν οι αλλαγές στη διοίκηση του οργανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αξιολόγηση της σημερινής διοίκησης, που πραγματοποιήθηκε από το υπερταμείο (ΕΕΣΥΠ), αναμένεται να τοποθετηθούν νέα πρόσωπα. Η σημερινή διοίκηση των ΕΛΤΑ είχε βρεθεί στο στόχαστρο τόσο κυβερνητικών στελεχών όσο και των συνδικαλιστών, εξαιτίας της γνωστής υπόθεσης με τις καθυστερήσεις πληρωμών προς τη ΔΕΗ. Θεωρήθηκε πως η συγκεκριμένη υπόθεση αποτέλεσε σοβαρό πλήγμα για την εικόνα των ΕΛΤΑ, τα οποία έχασαν μάλιστα αρκετούς πελάτες που πλήρωναν τους λογαριασμούς της ΔEH μέσω των υποκαταστημάτων τους.

Οσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στο υπερταμείο υποστηρίζουν πως "τα πρόσωπα της νέας σύνθεσης του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ θα πρέπει να έχουν συνδυαστικά τα κατάλληλα προσόντα και την επαγγελματική εμπειρία, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις με σκοπό τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της εταιρείας και το μετασχηματισμό της σε ένα σύγχρονο οργανισμό, ικανό να ανταποκριθεί στο σημαντικό κοινωνικό του ρόλο αλλά και στις ραγδαίες εξελίξεις στην ταχυδρομική αγορά και ειδικά στις ταχυμεταφορές".


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v