Νέα θεματικά πακέτα Cosmote TV GO

Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους προγράμματα µέσω όλων των δικτύων οποιουδήποτε παρόχου και από οποιοδήποτε δίκτυο WiFi σε όλες τις φορητές συσκευές.

Νέα θεματικά πακέτα Cosmote TV GO

Η COSMOTE TV διαθέτει νέα, ευέλικτα θεματικά πακέτα COSMOTE TV GO, για πρόσβαση στο premium περιεχόμενο της υπηρεσίας, μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή, προσφέροντας στους συνδρομητές τη δυνατότητα να παρακολουθούν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει, ζωντανά ή on demand, τη στιγμή που θέλουν, χωρίς δεσμεύσεις, για όσο διάστημα επιθυμούν και από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, μέσω της over-the-top υπηρεσίας COSMOTE TV GO, οι πελάτες θα μπορούν στο εξής να επιλέξουν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει ανάμεσα από τα διαθέσιμα θεματικά πακέτα. Επιλέγοντας δε 2 ή περισσότερα πακέτα, εξασφαλίζουν έκπτωση 2,00€/μήνα για κάθε επιπλέον πακέτο.

Οι συνδρομητές COSMOTE TV GO έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους προγράμματα µέσω όλων των δικτύων οποιουδήποτε παρόχου και από οποιοδήποτε δίκτυο WiFi (ακόμη και από συσκευές χωρίς SIM κάρτα), σε όλες τις φορητές συσκευές (στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή) και σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα, μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθούν ταυτόχρονα προγράμματα σε επιπλέον συσκευές, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v