Προετοιμασία για τον χειμώνα ξεκίνησε η ΔΕΠΑ

Αντιπροσωπεία της επιχείρησης με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Τζώρτζη επισκέφθηκε την Αλγερία, όπου και συναντήθηκε με τη διοίκηση της SONATRACH.

Προετοιμασία για τον χειμώνα ξεκίνησε η ΔΕΠΑ

Προετοιμασία για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων αναγκών σε υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) κατά τον ερχόμενο χειμώνα κάνει η ΔΕΠΑ. Για τον σκοπό αυτό, αντιπροσωπεία της επιχείρησης με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Τζώρτζη (φωτ.) επισκέφθηκε την Αλγερία, όπου και συναντήθηκε με τη διοίκηση της SONATRACH. Η συγκεκριμένη εταιρία προμηθεύει εδώ και χρόνια τη ΔΕΠΑ με LNG.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέτασαν σενάρια αναγκών για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο και συμφώνησαν τις αντίστοιχες λύσεις, ανάλογα με τη διαμόρφωση των καιρικών συνθηκών και τη ζήτηση που θα προκύψει. Πέραν αυτού, οι δύο πλευρές συζήτησαν και θέματα της ισχύουσας σύμβασης μεταξύ των δύο επιχειρήσεων.

Πηγές αναφέρουν ότι η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη μακρόχρονη επιτυχή συνεργασία των δύο ομίλων.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v