Κλουκίνας-Λάππας: Αναστέλλεται προσωρινά η σύσταση ΑΕΕΑΠ

Η αξία ενός εκ των ακινήτων της εταιρείας είναι μεγαλύτερη από το 25% του συνόλου της αξίας των ακινήτων που θα εισφέρονταν στην ΑΕΕΑΠ, γεγονός που αποτελεί αρνητική προϋπόθεση.

Κλουκίνας-Λάππας: Αναστέλλεται προσωρινά η σύσταση ΑΕΕΑΠ

Με την από 06/06/2018 συνεδρίαση του ΔΣ της Κλουκίνας-Λάππας αποφασίστηκε να ανασταλούν προσωρινά οι περαιτέρω ενέργειες για τη σύσταση ΑΕΕΑΠ με εισφορά ακινήτων της εταιρείας ή/και της «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ», λόγω μη συνδρομής αναγκαίας εκ του νόμου προϋπόθεσης.

Συγκεκριμένα εξαιτίας του ότι η αξία ενός εκ των ακινήτων αυτών (και ειδικότερα του ακινήτου της Εταιρείας, ευρισκόμενου επί της οδού Ερμού αρ. 47) είναι μεγαλύτερη από το 25% του συνόλου της αξίας των ακινήτων που θα εισφέρονταν στην ΑΕΕΑΠ, γεγονός που αποτελεί αρνητική προϋπόθεση για τη σύσταση κατά τα ανωτέρω της ΑΕΕΑΠ με βάση τον ν. 2778/1999, και να διερευνηθούν άλλοι τρόποι αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της ιδίας και της θυγατρικής της.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v