Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προγράμματα για μικρομεσαίους από την Αττικής

Με στόχο την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων η Τράπεζα Αττικής ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του Γ΄ ΚΠΣ, όπου μεταξύ άλλων θα παρέχεται κάλυψη του χρηματοδοτικού σχήματος της επένδυσης με μακροπρόθεσμα δάνεια και ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Προγράμματα για μικρομεσαίους από την Αττικής
Πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις μικρομεσαίες τουριστικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις απευθύνει η Τράπεζα Αττικής μετά τη συμμετοχή της στη διαχείριση των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΠΕΠ) του Γ΄ ΚΠΣ.



Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα Αττικής θα προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία ολοκληρωμένη ενημέρωση από ειδική ομάδα στελεχών και άμεση εξέταση των επενδυτικών προτάσεων.

Επίσης, θα παρέχεται κάλυψη του χρηματοδοτικού σχήματος της επένδυσης με μακροπρόθεσμα δάνεια και ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Η Διοίκηση της Τράπεζας ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα δίδεται η δυνατότητα προχρηματοδότησης της αναλογούσας επιδότησης, καθώς και εξέτασης των αναγκών σε κεφάλαια κίνησης για την παραγωγική λειτουργία της επένδυσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v