Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Στις 5 Νοεμβρίου η γ.σ. για ΕΤΕΒΑ

Στις 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της Εθνικής Τράπεζας για τη λήψη απόφασης στα θέματα της συγχώνευσης με απορρόφηση της ΕΤΕΒΑ και της Banque Nationale de Grece (France)

Εθνική: Στις 5 Νοεμβρίου η γ.σ. για ΕΤΕΒΑ
Έκτακτη γενική συνέλευση της Εθνικής Τράπεζας θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου, ημέρα Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, στο νέο κτίριο Διοικήσεως της Τράπεζας (οδός Αιόλου 82-84 και Σοφοκλέους), προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για:

* τη συγχώνευση με απορρόφηση της Banque Nationale de Grece (France) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.και την έγκριση του σχετικού σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης, καθώς και τη συγχώνευση με απορρόφηση της ΕΤΕΒΑ και την έγκριση του σχετικού σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης

* την ακύρωση κατεχομένων από την Εθνική Τράπεζα μετοχών της Banque Nationale de Grece (France) και της ΕΤΕΒΑ, λόγω της σύγχυσης που επέρχεται από τη συγχώνευση.

* την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από διαφορά εκδόσεως μετοχών υπέρ το άρτιο κατά 8.970.930,68 ευρώ, ώστε η ονομαστική αξία του συνόλου των μετοχών της Τράπεζας να διατηρηθεί στο ύψος των 4,50 ευρώ.

* την τροποποίηση των άρθρων 4 και 39 του Καταστατικού της Εθνικής Τράπεζας συνεπεία των ανωτέρω συγχωνεύσεων.

* τον ορισμό εκπροσώπων της Τράπεζας για την υπογραφή των συμβολαιογραφικών συμβάσεων: α) Συγχώνευσης με απορρόφηση της Banque Nationale de Grece (France) και β) Συγχώνευσης με απορρόφηση της ΕΤΕΒΑ, καθώς και για την υπογραφή των Δηλώσεων και οποιωνδήποτε άλλων εγγράφων απαιτούνται για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

* τη συμμόρφωση με τις διατάξεις των άρθρων 3,4 και 11 του νόμου 3016/2002 και με το άρθρο 19 του καταστατικού, την εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και τον καθορισμό ιδιότητος κάθε μέλους σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο.

Θα ακολουθήσουν στη 1 μ.μ. και την 1.30 μ.μ., αντιστοίχως:

* Η ”ιδιαίτερη συνέλευση των ομολογιούχων δανειστών” για τη λήψη απόφασης τον Ομολογιούχων Δανειστών της Τράπεζας με την οποία εγκρίνεται η απόφαση για τη συγχώνευση με απορρόφηση της Banque Nationale de Grece (France), σύμφωνα προς την παρ. 4 του άρθρου 70 Κ.Ν. 2190/20 όπως ισχύει.

* Η ”ιδιαίτερη συνέλευση των ομολογιούχων δανειστών” για τη λήψη απόφασης των Ομολογιούχων Δανειστών της Τράπεζας με την οποία εγκρίνεται η απόφαση για τη συγχώνευση με απορρόφηση της ΕΤΕΒΑ, σύμφωνα προς την παρ. 4 του άρθρου 70 Κ.Ν. 2190/20 όπως ισχύει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v