Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Top Employer» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Lidl Hellas

Tο ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers», με έδρα το Άμστερνταμ, πιστοποιεί σε ετήσια βάση τους κορυφαίους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι διακρίνονται για την υποστήριξη προς τους εργαζομένους τους.

«Top Employer» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Lidl Hellas

Στη Lidl Hellas διακριθήκαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον τίτλο Top Employer.

Οπως αναφέρει η εταιρία, το ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers», με έδρα το Άμστερνταμ, πιστοποιεί σε ετήσια βάση τους κορυφαίους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι διακρίνονται για την υποστήριξη προς τους εργαζομένους τους αλλά και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που τους προσφέρουν.

Η πιστοποίηση αυτή είναι το αποτέλεσμα του επιτυχούς εξωτερικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Top Employers στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω της μεθόδου αξιολόγησης πολλαπλών σταδίων. Μεταξύ των πεδίων που αξιολογήθηκαν περιλαμβάνονται: αμοιβές και παροχές, ένταξη νέων εργαζομένων, εκπαίδευση και ανάπτυξη, διαχείριση της απόδοσης, ανάπτυξη ηγεσίας, καριέρα και διαχείριση της διαδοχής και εταιρική κουλτούρα.

«Η έρευνά μας έδειξε ότι η Lidl Hellas διασφαλίζει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, καλλιεργεί και αναπτύσσει το ταλέντο των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού, ενώ κατέχει ηγετική θέση στο περιβάλλον των Ανθρώπινων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της», αναφέρει το Top Employers Institute, σχετικά με τη νέα διάκριση της Lidl Hellas.

Η εταιρία σημειώνει ότι επενδύει πάνω από 1.000.000 ευρώ σε ετήσια βάση για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων της μέσω σεμιναρίων και εργαλείων ανάπτυξης, ισχυροποιεί τη διαφάνεια σε διαδικασίες ανέλιξης και προσαρμόζει την εκπαίδευσή της στις επιταγές της ψηφιακής εποχής.

Ταυτόχρονα, αναφέρει ότι διαθέτει 650.000 ευρώ σε δράσεις Υγείας-Ευεξίας, Δέσμευσης και Ικανοποίησης των εργαζομένων. Μέσω του προγράμματος «Είμαι Υγιής, εργάζομαι ασφαλής», υλοποιεί για τους ανθρώπους της και τις οικογένειές τους εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα κίνησης, υγείας και ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Η τελετή της βράβευσης θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2018, από το Ινστιτούτο «Top Employers» στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v