Ιατρόπολις: Νέο διαγνωστικό κέντρο στο Κερατσίνι

Η νέα Μονάδα του Ιατρόπολις που εγκαινιάσθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου παρουσία πλήθος κόσμου, ξεκίνησε να λειτουργεί σε μία έκταση 1200 τμ μέσα στην καρδιά του Κερατσινίου.

Ιατρόπολις: Νέο διαγνωστικό κέντρο στο Κερατσίνι

Άνοιξε τις πύλες του το νέο διαγνωστικό κέντρο του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ στο Κερατσίνι.

Με μία επένδυση ύψους 9 εκατ. ευρώ στο Κερατσίνι, επεκτείνει τις δραστηριότητές του ο Όμιλος Ιατρικών Εταιρειών ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ.

Πρόκειται για το 6ο κατά σειρά δημιούργημα του Ομίλου, καθώς το ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ διαθέτει ήδη 4 Διαγνωστικά Κέντρα καθώς και μία εξειδικευμένη ογκολογική Κλινική.

Μάλιστα ο Όμιλος στο πλαίσιο της λειτουργίας της νέας του Μονάδας και θέλοντας να συμβάλει στην ανακούφιση των κατοίκων των περιοχών γύρω από το Κερατσίνι, που επλήγησαν πρόσφατα από τις δολοφονικές πλημμύρες, θα καλύπτει για το επόμενο τρίμηνο όλο το ποσοστό συμμετοχής του παραπεμπτικού τους από όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία για τη διενέργεια μικροβιολογικών εξετάσεων.

Η νέα Μονάδα του Ιατρόπολις που εγκαινιάσθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου παρουσία πλήθος κόσμου, ξεκίνησε να λειτουργεί σε μία έκταση 1200 τμ μέσα στην καρδιά του Κερατσινίου.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κέντρο που εκτείνεται σε 3 ορόφους, ενώ στελεχώνεται συνολικά από 60 γιατρούς και εξειδικευμένους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας.

Η νέα διαγνωστική Μονάδα του ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 600 ασθενείς την ημέρα και να εξάγει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v