Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το δέκατο Ολυμπιακό έργο ανέλαβε η ’Αβαξ

Τη σύμβαση για την ”Κατασκευή Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων baseball, softball, hockey και των έργων υποδομής και ανάπλασης στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του Ελληνικού”, ύψους 82 εκατ. ευρώ, υπέγραψε η J&P Άβαξ.

Το δέκατο Ολυμπιακό έργο ανέλαβε η ’Αβαξ
Τη σύμβαση για την ”Κατασκευή Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων baseball, softball, hockey και των έργων υποδομής και ανάπλασης στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του Ελληνικού” υπέγραψε σήμερα η J&P Άβαξ.

Ειδικότερα, το αντικείμενο του έργου, προϋπολογισμού 82 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει την κατασκευή δύο γηπέδων hockey μαζί με βοηθητικό γήπεδο προθέρμανσης, δύο γηπέδων baseball, ενός γηπέδου softball μαζί με βοηθητικά γήπεδα προθέρμανσης, την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου συμπεριλαμβανομένων όλων των δικτύων υποδομής και την κατασκευή συστήματος αντιπλημμυρικής προστασίας.

’Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, η ολική προθεσμία είναι 510 ημερολογιακές ημέρες, ενώ εντός 300 ημερών θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εγκαταστάσεις που απαιτούνται για την διεξαγωγή της Δοκιμαστικής Διοργάνωσης (test event) που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 2003.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος J&P Άβαξ έχει αναλάβει είτε αυτοτελώς είτε σε κοινοπραξία δέκα συνολικά Ολυμπιακά έργα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v