Συνεργασία Volton με την Ευρωπαϊκή Πίστη

Οι νέοι συνδρομητές της Volton μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν ασφαλιστήριο συμβόλαιο πυρός για 12 μήνες για το περιεχόμενο της κατοικίας ή της επιχείρησης τους αξίας έως €40.000.

Συνεργασία Volton με την Ευρωπαϊκή Πίστη

Μία νέα συνεργασία της Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., της ελληνικής εταιρείας προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, με την Ευρωπαϊκή Πίστη υπόσχεται οφέλη για τους νέους πελάτες των δύο εταιρειών.

Συγκεκριμένα, οι νέοι συνδρομητές της Volton μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν ασφαλιστήριο συμβόλαιο πυρός για 12 μήνες για το περιεχόμενο της κατοικίας ή της επιχείρησης τους αξίας έως €40.000.

Επίσης, η εταιρεία εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ασφαλιστικό Γονέας» της Ευρωπαϊκής Πίστης, επιτρέποντας στους πελάτες που θα έλθουν στη Volton μέσω αυτής να εκμεταλλευτούν τα προνόμια του προγράμματος. Ταυτόχρονα, το δίκτυο συνεργατών της Ευρωπαϊκής Πίστης θα μπορεί να προωθεί στους πελάτες του τις υπηρεσίες που προσφέρει η Volton.

Το πρόγραμμα «Ασφαλιστικό Γονέας» εξασφαλίζει μέσω αγορών στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις δωρεάν αγορές στις οικογένειες των ασφαλιζόμενων σε περιπτώσεις ατυχήματος, καθώς μείωση των ασφαλίστρων στην ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού σας ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Με αφορμή τη συνεργασία ο κ. Ανδρέας Σκιαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Volton, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις πιο επιτυχημένες και σημαντικές Ελληνικές εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου. Η ποιότητα των υπηρεσιών, η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Πίστης συμβαδίζουν και ταιριάζουν απόλυτα με τις αξίες και την πορεία μας και θα αποτελέσουν μία σημαντική προσθήκη στο μίγμα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Στόχος μας παραμένει η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η μέγιστη ικανοποίησή των αναγκών και προσδοκιών τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v