Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγωγή Κόκκαλη κατά Κουρή

Λίγες ημέρες μετά την κατάθεση αγωγής κατά της ”Καθημερινής” ο Σ. Κόκκαλης κατέθεσε αγωγή κατά της KOYRIS MEDIA GROUP EΠΕ, ιδιοκτήτριας της ”Κυριακάτικη Αυριανή”, και του εκδότη της για ανυπόστατα και ψευδή δημοσιεύματα.

Αγωγή Κόκκαλη κατά Κουρή
Λίγες ημέρες μετά την κατάθεση αγωγής κατά της ”Καθημερινής” ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ιntracom, Σωκράτης Κόκκαλης, κατέθεσε, χθες 11.2.2002, αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την οποία στρέφεται κατά της εταιρίας KOYRIS MEDIA GROUP EΠΕ, ιδιοκτήτριας της εφημερίδας ”Κυριακάτικη Αυριανή” και του εκδότη και διευθυντή της και ”ζητεί να καταδικαστούν για ένα ακόμη συκοφαντικό τους δημοσίευμα σε βάρος του”.

Το συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Intracom, μέσω των εφημερίδων που εκδίδει, με σειρά ανυπόστατων, ψευδέστατων και βαρύτατα συκοφαντικών δημοσιευμάτων, οργάνωσε τόσο απροκάλυπτη και κυνική συκοφαντική εκστρατεία εναντίον του, ώστε, ανεξάρτητα από τις αφανείς επιδιώξεις, να υποβιβάζει την ελευθερία έκφρασης και κριτικής σε όργανα εξαθλίωσης της ενημέρωσης.

Καθιερώνει, κυριολεκτικώς, όπως προστίθεται, συνθήκες βαρβαρότητας στη δημόσια ζωή και κλονίζει την εμπιστοσύνη του κοινού σε θεσμούς και αρχές.

Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη αποτελεί εκπλήρωση υποχρέωσης και οφειλόμενη αντίδραση κατά των κατασκευασμένων αθλιοτήτων, για να μπει φραγμός σε όσους αντικαθιστούν το καθήκον ενημέρωσης με την παραπληροφόρηση και τη χυδαιότητα της συκοφαντίας, το δεδομένο με το φανταστικό, την αντιπαράθεση με την υπονόμευση και το διάλογο με την προσωπική επίθεση, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v