Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Εφάπαξ έσοδο 35 εκατ. από τη νέα συμφωνία bancassurance με NN Hellas

Στο πλαίσιο της συμφωνίας ανανέωσης της συνεργασίας bancassurance για μια 10ετία, η τράπεζα έλαβε up front fee ύψους 35 εκατ. ευρώ. Έκτακτο και μη επαναλαμβανόμενο έσοδο, η προμήθεια. Τα ντεσού.

Πειραιώς: Εφάπαξ έσοδο 35 εκατ. από τη νέα συμφωνία bancassurance με NN Hellas

Εφάπαξ έσοδο ύψους 35 εκατ. ευρώ έγραψε στο τρίτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης η Τράπεζα Πειραιώς, από την ανανέωση της συμφωνίας τραπεζοασφαλιστικών εργασιών με την NN Hellas για μια δεκαετία, με δικαίωμα επέκτασης για άλλα πέντε χρόνια.

Στις 30 Αυγούστου, Πειραιώς και NN Hellas ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν ανανέωση της συνεργασίας τους στο bancassurance. Η παρούσα σύμβαση λήγει στο τέλος του τρέχοντος έτους και η ανανέωση ισχύει από 1.1.2018 και για μια 10ετία.

Βάσει της σύμβασης, η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να προσφέρει, κατά αποκλειστικότητα, στους πελάτες της τα ασφαλιστικά προϊόντα Ζωής και Υγείας της NN Hellas.

Λόγω της παραπάνω ανανέωσης, η Πειραιώς, όπως προκύπτει από τις αναλυτικές λογιστικές καταστάσεις, εισέπραξε εφάπαξ το ποσό των 35 εκατ. ευρώ.

Το ποσό δόθηκε σε αναγνώριση των ενεργειών της τράπεζας για τη διατήρηση του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου τραπεζοασφαλιστικών εργασιών κατά την 31/12/2016 και ενίσχυσε τα έσοδα από προμήθειες της τράπεζας. Πρόκειται βέβαια για έκτακτο και μη επαναλαμβανόμενο έσοδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v