Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Axa: Ανανέωσε το πρόγραμμα Business4all για τις ΜμΕ

Οπως αναφέρει η ασφαλιστική, η ανανέωση περιλαμβάνει βελτίωση ανταγωνιστικότητας, αύξηση στις δυνατότητες εκπτώσεων και ενίσχυση των όρων ασφάλισης. Το νέο online εργαλείο για αξιολόγηση κινδύνων.

Axa: Ανανέωσε το πρόγραμμα Business4all για τις ΜμΕ

Την ανανέωση του προγράμματος ασφάλισης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Business4all ανακοίνωσε η ΑΧΑ Ελλάδας.

Οπως αναφέρει η ασφαλιστική, η ανανέωση περιλαμβάνει βελτίωση ανταγωνιστικότητας, αύξηση στις δυνατότητες εκπτώσεων και ενίσχυση των όρων ασφάλισης.

Το στίγμα της φιλοσοφίας για το ανανεωμένο πρόγραμμα και τον τρόπο με τον οποίο η ΑΧΑ προσεγγίζει τη σφαιρική ασφάλιση φαίνεται επιπλέον από το νέο online εργαλείο γνώσης και αξιολόγησης κινδύνων https://www.axa.gr/el/business/business-insurance/#tab-tab5.

Με το εργαλείο αυτό οι πελάτες και άνθρωποι των δικτύων μπορούν να διερευνούν τους κινδύνους που αφορούν κάθε είδους μικρομεσαία επιχείρηση καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι πελάτες να την προστατέψουν αποτελεσματικά.

«Το ταξίδι των πελατών μας ξεκινά από προϊόντα που προσφέρουν αξία και θα κάνουν τους ασφαλισμένους μας να τα προτείνουν στους οικείους τους. Το Business4all αποτελεί ένα τέτοιο προϊόν. Μία ανανεωμένη εμπειρία για τον πελάτη ο οποίος απολαμβάνει τις υπηρεσίες ενός παγκόσμιου ηγέτη με τη σιγουριά του ονόματος της ΑΧΑ και των διαδικασιών που έχουμε δημιουργήσει για άμεση και διαφανή αποζημίωση, όταν χρειαστεί» ανέφερε ο Μπάμπης Αναστασιάδης, Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων, Marketing & Επικοινωνίας της ΑΧΑ στην Ελλάδα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v