Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΠΑΤ: Ολοκλήρωσαν το επενδυτικό πρόγραμμα

Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό πρόγραμμα των Επιχειρήσεων Αττικής με την παραλαβή του Superfast XII από τα ναυπηγεία Flender Werft AG. Το νέο πλοίο θα δρομολογηθεί στην γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ανκώνα.

ΕΠΑΤ: Ολοκλήρωσαν το επενδυτικό πρόγραμμα
Το δωδέκατο Superfast του στόλου τους παρέλαβαν οι Επιχειρήσεις Αττικής από τα ναυπηγεία Flender Werft AG, στο Lubeck της Γερμανίας. Με την παραλαβή του συγκεκριμένου πλοίου ολοκληρώνεται το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρίας, το οποίο ξεκίνησε το 1995.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, το Superfast XII αναμένεται να καταπλεύσει στον Πειραιά στις 9 Οκτωβρίου 2002, απ’ όπου θα αναχωρήσει την επόμενη μέρα για την Πάτρα ξεκινώντας το δρομολόγιο στην καθημερινή σύνδεση Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ανκώνα με το αδερφό πλοίο Superfast XI.

Το Superfast XII όπως και το Superfast XI είναι χωρητικότητας 1.550 επιβατών, 130 φορτηγών αυτοκινήτων διεθνών μεταφορών και 100 ΙΧ αυτοκινήτων. Τα εν λόγω πλοία έχουν ολικό μήκος 199,9 μέτρα, πλάτος 25 μέτρα, βύθισμα 6,4 μέτρα και μέγιστο ύψος στο δέκατο κατάστρωμα 28,8 μέτρα.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο όμιλος Επιχειρήσεις Αττικής θα συνεχίσει να στοχεύει στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και στην εκμετάλλευση της νεώτερης τεχνολογίας που συμβάλει σε σύγχρονες, γρήγορες και άνετες θαλάσσιες μεταφορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v