Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Credicom: Οι αλλαγές στο ΔΣ μετά την αποχώρηση Θωμόπουλου

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Credicom ανέλαβε, όπως αναμενόταν, η Αναστασία Σακελλαρίου, μέχρι πρότινος αναπληρώτρια CEO. Εκτελεστικό μέλος ο Αναστάσιος Καρκαζής, γενικός διευθυντής λειτουργικών υπηρεσιών της εταιρίας.

Credicom: Οι αλλαγές στο ΔΣ μετά την αποχώρηση Θωμόπουλου

Σε ανασύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου προχώρησε η Credicom Consumer Finance, μετά την αποχώρηση του Άνθιμου Θωμόπουλου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) ανέλαβε, όπως αναμενόταν, η Αναστασία Σακελλαρίου, η οποία μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του αναπληρωτή CEO. Τη δεύτερη θέση εκτελεστικού μέλους πήρε ο κ. Αναστάσιος Καρκαζής, γενικός διευθυντής λειτουργικών υπηρεσιών, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας. Οι δύο τους αποτελούν και τα υπεύθυνα πρόσωπα ενώπιον της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου παρέμεινε ο Matthew Dewitt Hansen, μέλος της επενδυτικής επιτροπής της Atlas και πρώην partner της Cerberus Capital. Μη εκτελεστικά μέλη παρέμειναν ο David I. Schamis, συνιδρυτής της Atlas, o Timothy Kacani, COO & CFO της Atlas και ο John Sims Sawyer.

Από τη θέση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους παραιτήθηκε ο κ. Δ. Πασσάς και εκλέχτηκαν δύο νέα μέλη, οΟ κ. Μιχ. Κατούνας και ο κ. Corrado Passera.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v