Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτυχίο 6ης τάξης διεκδικεί η Intracom Κατασκευές

Τον πλήρη φάκελο για την απόκτηση πτυχίου 6ης τάξης υπέβαλε η Intacom Κατασκευές μετά την ολοκλήρωση της απορρόφησης της θυγατρικής Μ - Π ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ. Η τελευταία λύθηκε χωρίς να επακολουθήσει εκκαθάρισή της, οι δε μετοχές της ακυρώθηκαν και το σύνολο της περιουσίας της (ενεργητικό και παθητικό) περιήλθε στην Intracom Κατασκευές.

Πτυχίο 6ης τάξης διεκδικεί η Intracom Κατασκευές
Ολοκληρώθηκε στις 23/09/2002, με την υπ’ αριθμ. πρωτ. Κ2-11700/12.9.2002 απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης, η συγχώνευση των Ανωνύμων Εταιρειών Intracom Κατασκευές και της, κατά 100% θυγατρικής της, Μ - Π ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η απορροφηθείσα εταιρία Μ - Π ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ, λύθηκε χωρίς να επακολουθήσει εκκαθάρισή της, οι δε μετοχές της ακυρώθηκαν και το σύνολο της περιουσίας της (ενεργητικό και παθητικό) περιήλθε στην Intracom Κατασκευές.

Στη συνέχεια, η Intracom Κατασκευές εμπρόθεσμα υπέβαλε στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Αρ. Πρωτ. 031000/30.09.2002) σχετική αίτηση για την κατάταξή της στην προβλεπόμενη από το Ν. 2940/2001 και τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους, 6η τάξη ΜΕΕΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v