Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργο στην Κροατία από Intracom

Την υπογραφή μίας νέας σύμβασης ύψους 9 εκατ. ευρώ με τον τηλεπικοινωνιακό οργανισμό της Κροατίας Hrvatski Telecom, μέσω της ουγγρικής θυγατρικής εταιρίας Fornax, ανακοίνωσε ο όμιλος Intracom.

Εργο στην Κροατία από Intracom
O όμιλος Ιntracom, μέσω της ουγγρικής θυγατρικής εταιρίας Fornax, υπέγραψε νέα σύμβαση ύψους περίπου 9 εκατ. ευρώ με τον τηλεπικοινωνιακό οργανισμό της Κροατίας Hrvatski Telecom (ΗΤ).

H σύμβαση αφορά στο σύστημα διαχείρησης του τηλεπικοινωνικού δικτύου (Telecom Network Management System) της ΗΤ, παρόμοιο με αυτά που η Ιntracom έχει εγκαταστήσει στον ΟΤΕ, στην Vodafone και σε πελάτες στη Βουλγαρία και στην Πολωνία. Μέσω του νέου συστήματος, η HT θα μπορεί να διαχειρίζεται άμεσα και αποτελεσματικά τα τηλεφωνικά κέντρα και τα συστήματα μετάδοσης του δικτύου της.

Η Hrvatski Telecom, που τον Οκτώβριο του 2001 ανήκει στον όμιλο της Deutsche Telecom, παρέχει υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. επικοινωνίας data και internet και είναι μία από τις σημαντικότερες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η επιτυχία αυτή αποκτά για την Intracom ιδιαίτερη σημασία για τους εξής λόγους:

1. H ανάθεση του έργου στην Intracom - Fornax έγινε κατόπιν διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα προσφορά.

2. Η σύμβαση επικυρώθηκε από τη διοίκηση του ομίλου Deutsche Telecom, σε μία περίοδο αυστηρού περιορισμού των επενδύσεων με κριτήριο την ωφελιμότητα και την ανταποδοτικότητα της επένδυσης.

3. Με τη σύμβαση αυτή, η Intracom διευρύνει την παρουσία της στην Hrvatski Telecom, δεδομένου ότι ήδη εκτελεί ένα άλλο έργο ύψους 5 εκατ. ευρώ, που αφορά στην διαχείρηση της ροής τεχνικών εργασιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v