Στις 30 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση της Compucon

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξης θητείας του τρέχοντος και ορισμός των μελών της Επιτροπής Ελέγχου.

Στις 30 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση της Compucon

Οι μέτοχοι της Compucon καλούνται σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 30η Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας στο 9ο χλμ. της οδού Θεσσαλονίκης- Θέρμης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

ΘΕΜΑ 1: Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2016, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

ΘΕΜΑ 2: Απαλλαγή των Mελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα, και αντίστοιχα τον έλεγχο, της διαχειριστικής χρήσεως 2016.

ΘΕΜΑ 3: Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική χρήση 2017 και έγκριση της αμοιβής των.

ΘΕΜΑ 4: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξης θητείας του τρέχοντος και ορισμός των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008.

ΘΕΜΑ 5: Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και στους διευθυντές αυτής, όπως μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διοίκηση και διαχειριστικά όργανα άλλων εταιριών συνδεδεμένων, κατά την έννοια του άρθρου 42ε του Κ.Ν. 2190/20, με την εταιρία καθώς και εταιριών με ίδιο ή παρεμφερή επιχειρηματικό σκοπό.

ΘΕΜΑ 6: Λήψη μέτρων προς βελτίωση της σχέσης ιδίων κεφαλαίων προς μετοχικό κεφάλαιο, ώστε να μην συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του άρθρου 48 Κ.Ν. 2190/20.

ΘΕΜΑ 7: Λοιπές Ανακοινώσεις.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v