Πέντε νέα καταστήματα στο Athensheart

To εμπορικό κέντρο ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα καταστήματα Prince Oliver, SMOK-E, Lucy Pink, Shoes Mega Store και το Φαρμακείο, μέλος του δικτύου pharmaplus.

Πέντε νέα καταστήματα στο Athensheart

Το athensheart Mall εμπλουτίζεται με την παρουσία 5 νέων καταστημάτων, προσφέροντας στους επισκέπτες περισσότερες επιλογές για τις αγορές τους, σε ποικιλία ειδών που αναζητούν.

Συγκεκριμένα, το athensheart Mall παρουσιάζει στους καταναλωτές τα παρακάτω νέα του καταστήματα:

- Το Φαρμακείο, μέλος του δικτύου pharmaplus, βρίσκεται στην είσοδο επί της Πειραιώς στο επίπεδο 1. Στο φαρμακείο εκτελούνται συνταγές όλων των ταμείων, ενώ το καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό ενημερώνει, συμβουλεύει και προτείνει εξατομικευμένες λύσεις για παρά- φαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά, ορθοπεδικά είδη, ομοιοπαθητικά και άλλα προϊόντα. Επιπλέον, όλοι οι πελάτες έχουν πολλά πλεονεκτήματα με την κάρτα plus.

- Το PRINCE OLIVER βρίσκεται στο επίπεδο 1. Το κατάστημα PRINCE OLIVER προτείνει περισσότερες λύσεις για τον άνδρα & τη γυναίκα, προσφέροντας δυναμική πολυτέλεια, ιδιαίτερες εμφανίσεις και αξεπέραστη ποιότητα για κάθε περίσταση, ενώ δίνει έμφαση στην απόλυτη σχέση ποιότητας/τιμής. Η ολοκαίνουργια συλλογή Bedding and Bath του PRINCE OLIVER HOME προσφέρει διάφορα είδη σπιτιού όπως, σεντόνια, παπλωματοθήκες, πετσέτες, κτλ. που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού.

- Το SHOES MEGA STORE, που επίσης βρίσκεται στο επίπεδο 1 και απευθύνεται σε όσους αναζητούν μοντέρνα και υψηλής ποιότητας γυναικεία, ανδρικά και παιδικά υποδήματα σε προσιτές τιμές. Η ομάδα της Shoes Mega Store, έχει ως μοναδική φιλοσοφία της, την άρτια και φιλική εξυπηρέτηση του πελάτη, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες του.

-Το SMOK∙E, περιλαμβάνει ότι είναι σχετικό με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα είδη καπνού και βρίσκεται στο επίπεδο 0. Στο κατάστημα διατίθενται όλα τα νέα μοντέλα ηλεκτρονικού τσιγάρου και αξεσουάρ, ατμοποιητών και cleartomizers, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε ταμπακιέρες, αναπτήρες, θήκες πακέτων τσιγάρου, κτλ. Το καταρτισμένο προσωπικό προσφέρει τη γνώση του στους καταναλωτές για τη σωστή επιλογή ηλεκτρονικής συσκευής, ενώ προτείνει υγρά αναπλήρωσης των πιο αξιόπιστων εταιριών του χώρου.

- Το Lucy Pink είναι εγκατεστημένο στο επίπεδο 0 και αποτελεί το πιο «gourmet» κατάστημα καλλυντικών, ενώ διαθέτει τα προϊόντα περιποίησης σώματος Aquolina & Pink Sugar. Τα διάσημα προϊόντα που έχουν κατακτήσει την Ιταλία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, τώρα ήρθαν για να κερδίσουν και το ελληνικό κοινό! Το Lucy Pink προσφέρει απολαυστική εμπειρία αισθήσεων με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε Shower Gel, Βath Foam, Body Cream, Body Scrub, Βody Μist που απελευθερώνουν μεθυστικά αρώματα, καθώς και εξαιρετικά Body Oil με αρώματα γιασεμί, βανίλια, τσάι, καριτέ και πολλά άλλα ακόμη!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v