Αύξηση πωλήσεων άνω του 35% για την kidscom το 2016

Με γοργούς ρυθμούς μέσω νέων συνεργασιών και brands αναπτύσσονται οι δραστηριότητες της kidscom στην Κύπρο, Βουλγαρία, Μάλτα και Σερβία. Υψηλές προοπτικές για την automotive solutions.

Αύξηση πωλήσεων άνω του 35% για την kidscom το 2016

Μια σύντομη ανασκόπηση όλων των κλάδων των επιχειρήσεων Καφούνη δείχνουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα μέσα στο 2016 με σημαντική άνοδο των πωλήσεων, μηδενικό τραπεζικό δανεισμό και θετικές προοπτικές για το 2017.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος, η kidscom, η ναυαρχίδα του ομίλου με αύξηση πωλήσεων το 2016 κατά 25% στην Ελλάδα και πάνω από 35% στο σύνολο, επέκτεινε τις δραστηριότητες της τόσο στην Ελλάδα με την ανάπτυξη ενός concept ρούχων εντος των καταστημάτων της και προώθησης νέων brands στο εκτεταμένο δίκτυο χονδρικής αλλά κυρίως επενδύοντας περαιτέρω στην παρουσία της στα Βαλκάνια.

Στην Ρουμανία ξεχωρίζει η δημιουργία ενός εξαιρετικού πολύ-χώρου σε ένα νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά του Βουκουρεστίου που θα στεγάζεται τόσο η διοίκηση της θυγατρικής όσο και μια μοναδική έκθεση όλων των ειδών που διαθέτει στην τοπική αγορά.

Αντίστοιχα με γοργούς ρυθμούς μέσω νέων συνεργασιών και brands αναπτύσσονται και οι δραστηριότητες της στην Κύπρο, Βουλγαρία, Μάλτα και Σερβία στοχεύοντας οι πωλήσεις εξωτερικού να ξεπεράσουν το 50% και να εξασφαλίσουν υψηλή και διατηρήσιμη ανάπτυξη.

Η automotive solutions στηριζόμενη αφενός στην πολύ καλή εικόνα του τουρισμού του 2016 και αφετέρου στην διεύρυνση των προϊόντων της, όπως π.χ. μέσω της εξαγοράς του συνόλου των δραστηριοτήτων του τομέα της ηλεκτροκίνησης της εταιρείας tropical ΑΕ, εξασφάλισε επίσης υψηλούς ρυθμούς αύξησης πωλήσεων.

Με ένα μερίδιο στην αγορά της επαγγελματικής ηλεκτροκίνησης που ξεπερνά το 80% και με νέα είδη στην γκάμα της όπως ηλεκτρικά λεωφορεία, ποδήλατα, scooter, seagway κλπ, το 2017 δείχνει ιδιαίτερα υποσχόμενο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v