Εξώδικο ΕΒΕΘ-ΣΒΒΕ-ΣΕΒΕ στον ΟΛΘ

Εξώδικος όχληση – διαμαρτυρία των 226 επιχειρήσεων μελών των ΕΒΕΘ, ΣΒΒΕ, ΣΕΒΕ, επιδόθηκε σήμερα στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, ενώ εξώδικο απέστειλε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων κατά των διοικήσεων του ΟΛΠ και του ΟΛΘ.

Εξώδικος όχληση – διαμαρτυρία των 226 επιχειρήσεων μελών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, επιδόθηκε σήμερα στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ, και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ) λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των λιμενεργατών στα λιμάνια Πειραιώς και Θεσσαλονίκης και των σοβαρότατων επιπτώσεων που έχει προκαλέσει και συνεχίζει να προκαλεί στις επιχειρήσεις-μέλη του που ανήκουν σε όλους το παραγωγικούς κλάδους, αποφάσισε να προβεί στην αποστολή Εξώδικης Όχλησης-Διαμαρτυρίας, κατά των Διοικήσεων του Ο.Λ.Π. Α.Ε. και του Ο.Λ.Θ. Α.Ε..

Με την εξώδικη αυτή Όχληση-Διαμαρτυρία, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι επιχειρήσεις-μέλη του ΠΣΕ, αφού διαμαρτύρονται έντονα για τις καταστροφικές συνέπειες που υφίστανται από τις συνεχιζόμενες απεργίες των λιμενεργατών, ζητούν από τις Διοικήσεις του Ο.Λ.Π. Α.Ε. και Ο.Λ.Θ. Α.Ε. να λάβουν όλα τα προβλεπόμενα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να επανέλθει η ομαλή λειτουργία στα λιμάνια και δηλώνουν ότι επιφυλάσσονται να προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον των υπευθύνων για τη διεκδίκηση των νόμιμων δικαιωμάτων και συμφερόντων τους.

*Ολόκληρο το κείμενο του εξώδικου των ΕΒΕΘ-ΣΒΒΕ-ΣΕΒΕ στον ΟΛΘ, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v