Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: ”Στρατηγική η επένδυση στον ΟΤΕ”

”Έχουμε δεχτεί προτάσεις για συνεργασία ή/και για πώληση του συνόλου ή μέρους των μετοχών που κατέχουμε στον ΟΤΕ, χωρίς όμως, μέχρι στιγμής, να έχουμε αποφασίσει να αλλάξουμε τον χαρακτήρα της επένδυσής μας ούτε να έχει προκύψει κάποια ανακοινώσιμη πληροφορία”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η MIG.

MIG: ”Στρατηγική η επένδυση στον ΟΤΕ”
Εμμένει στη θέση της η MIG για τον στρατηγικό χαρακτήρα που έχει η συμμετοχή της στον ΟΤΕ, σημειώνοντας παράλληλα πως έχει δεχτεί προτάσεις για συνεργασία ή πώληση του ποσοστού της στον ΟΤΕ, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής να αλλάξει ο χαρακτήρας της επένδυσής της.

Συγκεκριμένα, η Marfin Investment Group, απαντώντας στην από 12/3/2008 επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με δημοσιεύματα του ημερήσιου έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, ανακοίνωσε τα ακόλουθα:

”1. Η δημόσια διατυπωμένη θέση της εταιρίας μας ότι η συμμετοχή μας στον ΟΤΕ είναι στρατηγικού χαρακτήρα και ότι επιδιώκουμε μειοψηφική συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ δεν έχει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αλλάξει.

2. Έχουμε δεχτεί προτάσεις από επενδυτικούς συμβούλους διαφόρων ενδιαφερόμενων στρατηγικών επενδυτών για συνεργασία ή/και για πώληση του συνόλου ή μέρους των μετοχών που κατέχουμε στον ΟΤΕ, χωρίς όμως, μέχρι στιγμής, να έχουμε αποφασίσει να αλλάξουμε τον χαρακτήρα της επένδυσής μας ούτε να έχει προκύψει κάποια ανακοινώσιμη πληροφορία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v