Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Στις 3 Απριλίου η Γενική Συνέλευση

Στις 3 Απριλίου 2008 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετοχων της Alpha Bank στο ξενοδοχείο Hilton. Στα θέματα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Alpha Bank: Στις 3 Απριλίου η Γενική Συνέλευση
Στις 3 Απριλίου 2008 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετοχων της Alpha Bank στο ξενοδοχείο Hilton σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Tα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Υποβολή προς έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2007, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών και της διανομής κερδών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως 2007.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική χρήση 2008 και έγκριση της αμοιβής τους.

4. Έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 κ.ν. 2190/1920.

5. Επικύρωση προσαρμογής του άρθρου 5 του Καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου λόγω αυξήσεώς του, συνεπεία ενασκήσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως (stock options).

6. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης διά κεφαλαιοποιήσεως του λογαριασμού ”Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον” καθώς και μέρους του λογαριασμού ”Υπόλοιπον εις νέον”. Μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

7. Τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση και αναρίθμηση διατάξεων του Καταστατικού για σκοπούς λειτουργικότητος και προσαρμογής στον ν. 3604/2007.

8. Έγκριση της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

9. Ορισμός δύο ανεξαρτήτων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, εκ των υφισταμένων μη εκτελεστικών.

10. Εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

11. Χορήγηση αδείας, κατ’ άρθρο 23 παρ. 1 κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως, καθώς και σε Διευθυντές, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση Eταιριών του Ομίλου, που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς σκοπούς.

12. Λήψη αποφάσεως για διαβίβαση από την Τράπεζα πληροφοριών με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων (άρθρο 18 ν. 3556/2007).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v