Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Aλουμύλ ολοκλήρωσε το νέο κτίριο της Αθήνα 2004

Την ολοκλήρωση έργων που αφορούν τη προμήθεια προφίλ αλουμινίου για τις ανακαινίσεις πολυτελών ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα αλλά και για το νέο κτίριο Δ των γραφείων της ΑΘΗΝΑ 2004 στη Νέα Ιωνία, ανακοίνωσε η Αλουμύλ-Μυλωνάς.

Η Aλουμύλ ολοκλήρωσε το νέο κτίριο της Αθήνα 2004
Την ολοκλήρωση έργων που αφορούν τη προμήθεια προφίλ αλουμινίου για τις ανακαινίσεις πολυτελών ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα αλλά και για το νέο κτίριο Δ των γραφείων της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 στη Νέα Ιωνία, ανακοίνωσε η Αλουμύλ-Μυλωνάς .

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του κτιρίου αυτού βασίστηκε σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό κλασσικού και μοντέρνου ρυθμού, καθώς πρόκειται για ένα παλαιό εργοστάσιο που μετατράπηκε σε μοντέρνο κτίριο γραφείων. Στην κατεύθυνση αυτή, επιλέχθηκε το σύστημα Μ 15000 Prestige της Αλουμύλ-Μυλωνάς σε χρωματισμό του ”ελληνικού μπλε”, τόσο για τα σταθερά όσο και για τα ανοιγόμενα και ανακλινόμενα συστήματα.

Σημειώνεται, ότι το σύστημα Μ 15000 Prestige της Αλουμύλ-Μυλωνάς είναι πιστοποιημένο στην ύψιστη κατηγορία από το IFT Rosenheim στη Γερμανία, εργαστήριο διεθνούς φήμης και κύρους.

Ταυτόχρονα, διάφορα συστήματα αλουμινίου της Αλουμύλ έχουν χρησιμοποιηθεί πρόσφατα σε ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου όπως το Ξενοδοχείο Μελίτων του συγκροτήματος Porto-Carras, τα ξενοδοχεία Imperial στη Κω, Cape Sounion στο Σούνιο, Εγνατία στην Αλεξανδρούπολη, Rythimna του ομίλου Grecotel και Astoria στο Ηράκλειο και City στη Θεσσαλονίκη του ομίλου Καψή.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πρωτοποριακές λύσεις εξειδικευμένων συστημάτων αλουμινίου για ξενοδοχεία της Αλουμύλ-Μυλωνάς, ήδη προωθούνται και στη Δυτική Ευρώπη.

Η Αλουμύλ-Μυλωνάς, δραστηριοποιείται στο κλάδο προϊόντων διέλασης αλουμινίου και είναι παραγωγός βιομηχανικών προφίλ ειδικών προδιαγραφών, καθώς και θυρών. Τα προϊόντα της σχεδιάζονται, εξελίσσονται και δοκιμάζονται στο πρωτοποριακό ”Τμήμα Επιστημονικής Έρευνας και Ανάπτυξης”. Με κεντρικά γραφεία και κύρια βιομηχανική μονάδα στο Κιλκίς, η Αλουμύλ-Μυλωνάς διαθέτει 21 θυγατρικές εταιρίες, εκ των οποίων οι 15 βρίσκονται στο εξωτερικό (Δ. και Α. Ευρώπη, Βαλκάνια, Μ. Ανατολή). Το 45% της παραγωγής κατευθύνεται προς το εξωτερικό.

Η μητρική εταιρία ιδρύθηκε το 1988 και από το 1997 είναι εισηγμένη στο ΧΑΑ. Το 2001 ο ενοποιημένος Κύκλος Εργασιών έφτασε τα 37.4 δισ. δρχ. και τα Κέρδη τα 3.15 δισ. δρχ..

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v