Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Μπαράζ από deals ετοιμάζει ο όμιλος (update)

Η Vivartia θα αποτελέσει σύμφωνα με πληροφορίες την πρώτη από τις εταιρίες του ομίλου της Marfin Investment Group που θα ανακοινώσει εντός της ημέρας την εξαγορά της εταιρίας Nonni’s Food Company η οποία κατασκευάζει σειρά προιόντων αρτοποιίας, μπισκότα και άλλα προιόντα.

MIG: Μπαράζ από deals ετοιμάζει ο όμιλος (update)
Η Vivartia θα αποτελέσει σύμφωνα με πληροφορίες την πρώτη από τις εταιρίες του ομίλου της Marfin Investment Group που θα ανακοινώσει εντός της ημέρας την εξαγορά της εταιρίας στις ΗΠΑ, Nonni’s Food Company, η οποία έχει ηγετική θέση στο χώρο της και κατασκευάζει σειρά προιόντων αρτοποιίας, μπισκότα και άλλα προιόντα.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις που θα αφορούν επιχειρηματικές συμφωνίες του ομίλου, σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως έγραψε απο χθες το euro2day.gr.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για συμφωνίες που βρίσκονται στην τελική ευθεία και αναμένεται να οριστικοποιηθούν γρήγορα, κάποιες εξ αυτών ενδεχομένως και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Όπως ανέφεραν στο euro2day.gr πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν, τα συγκεκριμένα deals είναι προϊόν συστηματικής αναζήτησης ευκαιριών για αύξηση της αξίας του ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς ο όμιλος είναι από τους λίγους που διαθέτουν ρευστότητα για να εκμεταλλευτούν την τρέχουσα συγκυρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v