Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤE: ”Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με Kreditprom”

Σε διάψευση των πληροφοριών του τύπου περί υφιστάμενης ήδη συμφωνίας μεταξύ της Εθνικής και της Kreditprom προχώρησε το ελληνικό ίδρυμα, επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση συμφωνίας θα προχωρήσει σε ενημέρωση.

ΕΤE: ”Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με Kreditprom”
Σε διάψευση των πληροφοριών του τύπου περί υφιστάμενης ήδη συμφωνίας μεταξύ της Εθνικής και της Kreditprom προχώρησε το ελληνικό ίδρυμα, τονίζοντας παράλληλα πως συμμετέχει ήδη σε σχετικές διαδικασίες έχοντας υπογράψει, όπως παγίως συμβαίνει, συμφωνίες εμπιστευτικότητας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Εθνικής έχει ως εξής:



Mε αφορμή δημοσίευμα στην εφημερίδα ”Ημερησία” της 29ης Φεβρουαρίου 2008, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, προς πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, ανακοινώνει τα εξής:

Η Εθνική Τράπεζα, όπως έχει επανειλημμένως εξαγγελθεί, έχει θέσει ως βασικό πυλώνα της στρατηγικής της την ανάδειξή της σε ισχυρή περιφερειακή τράπεζα, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Στο πλαίσιο αυτό η τράπεζα εξετάζει τις δυνατότητες επένδυσης σε τράπεζες της Ουκρανίας, μεταξύ των οποίων και στην Kreditprom, και συμμετέχει ήδη σε σχετικές διαδικασίες έχοντας υπογράψει, όπως παγίως συμβαίνει, συμφωνίες εμπιστευτικότητας.

Κατ’ ακολουθίαν, τα αναγραφόμενα στο ως άνω δημοσίευμα στοιχεία, τα οποία δίνουν την εικόνα συμφωνίας με την Kreditprom, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σε περίπτωση περαιτέρω σημαντικών εξελίξεων, η Εθνική Τράπεζα θα προβεί αμέσως, κατά την πάγια τακτική της, σε σχετικές ανακοινώσεις για την έγκαιρη, έγκυρη και ισότιμη πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v