Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Στο παιχνίδι για Ουκρανία - Αίγυπτο

Δεν είναι μόνο η περίπτωση της ουκρανικής αγοράς και της τοπικής τράπεζας Kreditprom που απασχολεί αυτόν τον καιρό τον όμιλο Εθνικής Τράπεζας, αναφορικά με την περαιτέρω διεύρυνση της παρουσίας του εκτός των ελληνικών ορίων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξακολουθούν να την ενδιαφέρουν κι άλλες αγορές, όπως της Αιγύπτου, ενώ είναι μέσα στο ”παιχνίδι” για τη διεκδίκηση της Banque du Caire.

ΕΤΕ: Στο παιχνίδι για Ουκρανία - Αίγυπτο
του Γιώργου Μαντέλα

Δεν είναι μόνο η περίπτωση της ουκρανικής αγοράς και της τοπικής τράπεζας Kreditprom που απασχολεί αυτόν τον καιρό τον όμιλο Εθνικής Τράπεζας, αναφορικά με την περαιτέρω διεύρυνση της παρουσίας του εκτός των ελληνικών ορίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη διοίκηση της ΕΤΕ εξακολουθούν να ενδιαφέρουν κι άλλες αγορές, όπως, για παράδειγμα, αυτή της Αιγύπτου.

Ο μεγαλύτερος ελληνικός πιστωτικός όμιλος εξακολουθεί να παραμένει μέσα στο ”παιχνίδι” για τη διεκδίκηση της Banque du Caire, όπως είχε γράψει, για πρώτη φορά, εδώ και αρκετό καιρό το Euro2day.gr.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που γίνονται αρμοδίως, ο διαγωνισμός για την πώληση της τρίτης μεγαλύτερης τράπεζας της Αιγύπτου θα ολοκληρωθεί έως τις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού, αλλά, αντικειμενικά, κρίνεται πολύ δύσκολο το έργο όσων επιχειρήσουν να τη διεκδικήσουν.

Κι αυτό γιατί ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν δείξει μεγάλοι αραβικοί τραπεζικοί όμιλοι και ορισμένοι από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v