Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτυχία 7ης και 6ης τάξης διεκδικεί ο όμιλος Αβαξ

Η J&P - ΑΒΑΞ, υπέβαλε το φακελό της στο ΥΠΕΧΩΔΕ για την απόκτηση του του πτυχίου 7ης τάξης, καθώς και η θυγατρική της ΕΤΕΘ για το πτυχίο 6ης, ενώ η θυγατρική ΠΡΟΕΤ, απέκτησε το πτυχίο 3ης τάξης. Επίσης, η νέα ΑΒΑΞ ολοκληρώνει το μηχανογραφικό σύστημα διασύνδεσης όλου του ομίλου.

Πτυχία 7ης και 6ης τάξης διεκδικεί ο όμιλος Αβαξ
Η εταιρία J&P - ΑΒΑΞ, υπέβαλε στις 25 Σεπτεμβρίου 2002 στο ΥΠΕΧΩΔΕ, τον πλήρη φάκελο για την απόκτηση του ανώτατου εργοληπτικού πτυχίου της 7ης τάξης του ΜΕΕΠ.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρία ΕΤΕΘ, 100% θυγατρική της J&P - ΑΒΑΞ, υπέβαλε σήμερα 26 Σεπτεμβρίου, στο ΥΠΕΧΩΔΕ τον φάκελο για την απόκτηση του εργοληπτικού πτυχίου της 6ης τάξης του ΜΕΕΠ.

Επίσης, στις 10/9/2002 η εταιρία ΠΡΟΕΤ, 100% θυγατρική της J&P - ΑΒΑΞ, απέκτησε το εργοληπτικό πτυχίο 3ης τάξης του ΜΕΕΠ.

Τέλος, επισημαίνεται ότι παράλληλα με την απόκτηση των νέων εργοληπτικών πτυχίων, ολοκληρώνεται και η υλοποίηση του έργου αναβάθμισης και πλήρους αυτοματοποίησης του μηχανογραφικού συστήματος του ομίλου, ώστε οι εταιρίες να βρίσκονται πλέον σε κοινό δίκτυο παρακολούθησης και οργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v