Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέα στελέχη στο δυναμικό της Αλουμυλ

Η Διοίκηση της Αλουμυλ Μυλωνάς ανακοινώνει την πρόσληψη δύο νέων στελεχών του κ. Ιωάννη Μαραντίδη και της κας Licimara Guimaraes, προς κάλυψη των αναπτυσσόμενων αναγκών του Ομίλου.

Δύο νέα στελέχη στο δυναμικό της Αλουμυλ
Η Διοίκηση της Αλουμυλ Μυλωνάς ανακοινώνει την πρόσληψη δύο νέων στελεχών, προς κάλυψη των αναπτυσσόμενων αναγκών του Ομίλου.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Ιωάννης Μαραντίδης αναλαμβάνει καθήκοντα Προϊστάμενου Εσωτερικού Ελέγχου (Internal Audit Supervisor).

Ο κ. Μαραντίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος μεταπτυχιακού επαγγελματικού τίτλου Ελεγκτών Λογιστών του Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ., καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στα Χρηματοοικονομικά του Πανεπιστημίου Brunel, Αγγλία. Έχει εργαστεί σε θέσεις Οικονομικής Διεύθυνσης, τραπεζικών εργασιών και ως εξωτερικός ελεγκτής, αποκομίζοντας ουσιαστική εμπειρία, απαραίτητη για τον Όμιλο.

Επιπλέον, η κα Licimara Guimaraes, από Προϊσταμένη Εσωτερικού Ελέγχου, αναλαμβάνει Σύμβουλος Επιχειρηματικής Δραστηριότητος Διεθνούς Τομέα (Business Advisοr - International Operations), θέση η οποία προέκυψε από τις πολλαπλές λειτουργικές και επιχειρησιακές ανάγκες των θυγατρικών στο εξωτερικό.

Ακολούθως, το Τμήμα Χρηματιστηριακών Θεμάτων-Σχέσεων με Επενδυτές, ενισχύεται σημαντικά με την πρόσληψη του κ. Φιλοκτήμωνα Βακάλη, ο οποίος αναλαμβάνει Υπεύθυνος Εξυπηρέτησης Μετόχων (Χρηματιστηριακών Θεμάτων & Ανάλυσης Ομίλου). Είναι απόφοιτος Χρηματοοικονομικής (BA in Financial Economics) του Πανεπιστημίου Kingston Upon Thames, Αγγλία και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική (MA in Accounting & Finance) από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως εξωτερικός ελεγκτής.

Οι παραπάνω προσλήψεις αποσκοπούν στην ταχύτερη υλοποίηση των στρατηγικών στόχων του Ομίλου στην Ελλάδα και διεθνώς.

Τέλος ανακοινώνεται πως ο κ. Ιωάννης Κλειδωνάρης αποχώρησε από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή Εξαρτημάτων. Οι συγκεκριμένες λειτουργίες ενσωματώθηκαν στην Εμπορική Διεύθυνση του Ομίλου, στην οποία επικεφαλής είναι ο κ. Λάμπρος Γιαννούχος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v