Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισαγγελική έρευνα για υπόθεση Cosmote-Γερμανός

Για χειραγώγηση μετοχών σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση Γερμανός-Cosmote έχουν καταθέσει στην εισαγγελία ο Παναγιώτης Γερμανός καθώς και υπάλληλοι και στελέχη της εταιρίας Γερμανός, όπως επίσης και στελέχη της Eurobank ενώ κατέθεσαν επίσης με την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της απιστίας, ο κ. Παναγής Βουρλούμης και ο κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος.

Εισαγγελική έρευνα για υπόθεση Cosmote-Γερμανός
της Εύας Καραμανώλη

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται από την εισαγγελέα εφετών Ευσταθία Σπυροπούλου για την υπόθεση εξαγοράς της εταιρίας Γερμανός από την Cosmote, έχουν κληθεί και έχουν καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της απιστίας, ο κ. Παναγής Βουρλούμης και ο κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, ενώ για χειραγώγηση μετοχών σε βαθμό κακουργήματος έχουν καταθέσει ο Παναγιώτης Γερμανός καθώς και υπάλληλοι και στελέχη της εταιρίας Γερμανός, όπως επίσης και στελέχη της Eurobank.

Η εισαγγελέας εφετών, τις επόμενες ημέρες θα αποφανθεί εάν για την υπόθεση θα πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες.

Στο μεταξύ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει αποστείλει ερώτημα στην ευρωπαϊκή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να της απαντήσει εάν η υπόθεση αυτή εμπίπτει στο αδίκημα της χειραγώγησης ή όχι. Σημειώνεται ότι η όποια γνωμοδότηση δεν είναι δεσμευτική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v