Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διπλή διάκριση για Intralot

Η Intralot βραβεύτηκε από δύο έγκριτους οργανισμούς, οι οποίοι τίμησαν την αριστεία των Τμημάτων Επενδυτικών Σχέσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Διπλή διάκριση για Intralot
Η Intralot βραβεύτηκε από δύο έγκριτους οργανισμούς, οι οποίοι τίμησαν την αριστεία των Τμημάτων Επενδυτικών Σχέσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων της Intralot, κ. Ηλίας Αθανασίου έλαβε το βραβείο ”Καλύτερος IR Officer για Χρηματιστηριακές εταιρείες” από το Capital Link, οργανισμό που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και ο οποίος έχει εισαγάγει στην ελληνική αγορά το θεσμό των Ετήσιων Βραβείων Επενδυτικών Σχέσεων από το 2003.

Το βραβείο, το οποίο κρίθηκε από διακεκριμένες προσωπικότητες της επενδυτικής κοινότητας, αναγνωρίζει τη στρατηγική διαχείρισης των Επενδυτικών Σχέσεων της εταιρείας.

Ο Διευθυντής Οικονομικής Ανάλυσης & Επενδυτικών Σχέσεων της Intralot, κ. Ηλίας Αθανασίου δήλωσε: ”Το βραβείο αυτό αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και επισφραγίζει την προσπάθεια που καταβάλλουμε ως Τμήμα Επενδυτικών Σχέσεων. Πρωταρχική δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε προς την επενδυτική κοινότητα έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση, έχοντας ως γνώμονα την κοινοποίηση της στρατηγικής, της προσφοράς και των χαρακτηριστικών της εταιρείας που την έχουν αναγάγει σε παγκόσμιο ηγέτη του κλάδου της.”

Επιπλέον, η Intralot προσέθεσε στο ενεργητικό της ακόμα μια διάκριση, το βραβείο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG στον τομέα ”Use of Information Technology in People Management” στο πλαίσιο του 11ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ειδική επιτροπή, αποτελούμενη από ακαδημαϊκούς και διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, επιβράβευσε το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Intralot για τη δέσμευσή του στην αριστεία, όσον αφορά στη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού με τη χρήση νέων τεχνολογικών μέσων.

Ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Intralot, κ. Αργύρης Τσιλίδης, δήλωσε: ”Η τεχνολογία αποτελεί βασικό εργαλείο για τη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού. Στην Intralot φροντίζουμε, ώστε η πρωτοποριακή τεχνολογία μας να υποστηρίζει την εταιρική διακυβέρνηση. Η πρόσβαση στην πληροφόρηση, σε πηγές και στα προσφερόμενα εργαλεία δημιουργούν ικανά και σωστά ενημερωμένα στελέχη, θέτοντας νέες βάσεις για υψηλότερη απόδοση.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v