Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργο για Citroen από την ΑBC Professional Services

Τη συνεργασία της με τον όμιλο Συγγελίδη, για την υλοποίηση έργου με στόχο την εκμετάλλευση του Internet ως εναλλακτικού καναλιού επικοινωνίας, ανακοίνωσε η ΑBC Professional Services, μέλος του ομίλου Πειραιώς.

Εργο για Citroen από την ΑBC Professional Services
Η ΑBC Professional Services ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με τον όμιλο Συγγελίδη - και συγκεκριμένα τις εταιρίες Citroen Ελλάς, Chrysler Jeep Ελλάς, ”Yes” Ελληνικός όμιλος Χρηματοδοτήσεων και Μισθώσεων και Elysee Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι - για την υλοποίηση έργου με στόχο την εκμετάλλευση του Internet ως εναλλακτικού καναλιού επικοινωνίας.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το έργο, η υλοποίηση του οποίου βασίζεται στην πλατφόρμα Websphere Commerce Suite της IBM, περιλαμβάνει τη σχεδίαση και ανάπτυξη Web Sites δυναμικού περιεχομένου για την κάθε εταιρία ξεχωριστά.

Η ABC Professional Services έχει αναλάβει επιπλέον τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός προσωποποιημένου ηλεκτρονικού κατάλογου για καθεμία από τις τέσσερις εταιρίες, για την παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών των εταιριών του ομίλου.

Ανάμεσα στις εφαρμογές που έχει αναλάβει να αναπτύξει η ABC Professional Services, περιλαμβάνεται και η δημιουργία εταιρικού Extranet για την πληροφόρηση και εξυπηρέτηση του δικτύου των αντιπροσώπων της κάθε εταιρίας του ομίλου.

Σημειώνεται, ότι το ολοκληρωμένο σύστημα της Citroen Ελλάς το οποίο σύντομα θα παρουσιαστεί στην ελληνική αγορά, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις ελληνικής εταιρίας στον δικτυακό τόπο.

Τέλος, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ότι το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετηθεί για όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός του (πληροφορίες για τα μοντέλα, test drive κα), με ταχύτητα και ευελιξία, αφού η νέα πλατφόρμα αποτελεί την πιο σύγχρονη και την πιο ολοκληρωμένη, που υπάρχει στον κλάδο του αυτοκινήτου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v