Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοσώλ: Ποιοι συμμετείχαν στην αύξηση κεφαλαίου

Η εταιρία Βιοσώλ, γνωστοποίησε τα πρόσωπα και τις εταιρίες, που συμμετείχαν στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Βιοσώλ: Ποιοι συμμετείχαν στην αύξηση κεφαλαίου
Η εταιρία Βιοσώλ, γνωστοποίησε τα πρόσωπα και τις εταιρίες, που συμμετείχαν στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τους ακόλουθους:



* Η εταιρία FINCO ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, που είναι συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιο Τζαβέλλα, συμμετείχε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως εξής:

α) με την αγορά 300.000 κοινών ονομαστικών μετοχών ασκώντας το δικαίωμα προτίμησης, συνολικής αξίας 90.000 ευρώ και

β) με την αγορά 2.173.334 κοινών ονομαστικών μετοχών συμμετέχοντας στα αδιάθετα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, συνολικής αξίας 652.000,20 ευρώ, κατά συνέπεια μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η συμμετοχή της FINCO ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στο, με δικαίωμα ψήφου, μετοχικό κεφάλαιο της Βιοσώλ διαμορφώνεται από 1,16%, που ήταν πριν την αύξηση, σε 3,86%.

* Η κα Βασιλακοπούλου Δέσποινα συζ. Αναστασίου, που είναι συνδεόμενο πρόσωπο (σύζυγος) με τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Αναστάσιο Τζαβέλλα, συμμετείχε στα αδιάθετα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με την αγορά 80.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής αξίας 24.000ευρώ, κατά συνέπεια μετά την Αύξηση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η συμμετοχή της κας Βασιλακοπούλου Δέσποινας στο, με δικαίωμα ψήφου, μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας διαμορφώνεται από 0%, που ήταν πριν την αύξηση, σε 0,1005%.

* Ο κος Τζαβέλλας Έκτωρ, που είναι συνδεόμενο πρόσωπο (τέκνο) με τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιο Τζαβέλλα του Γεωργίου, συμμετείχε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κατά την περίοδο άσκησης δικαιώματος, με την αγορά 1.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής αξίας 300ευρώ, κατά συνέπεια μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η συμμετοχή του κου Τζαβέλλα Έκτορα στο, με δικαίωμα ψήφου, μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας διαμορφώνεται από 0%, που ήταν πριν την αύξηση, σε 0,00125%.

* Ο κος Ιωάννου Σπυρίδων, Εσωτερικός Ελεγκτής της Βιοσώλ, συμμετείχε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως εξής:

α) με την αγορά 75.709 κοινών ονομαστικών μετοχών ασκώντας το δικαίωμα προτίμησης, συνολικής αξίας 22.712,70ευρώ και

β) με την αγορά 24.291 κοινών ονομαστικών μετοχών συμμετέχοντας στα αδιάθετα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, συνολικής αξίας συνολικής αξίας 7.287,30ευρώ, κατά συνέπεια μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η συμμετοχή του κου Ιωάννου Σπυρίδωνα στο, με δικαίωμα ψήφου, μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας διαμορφώνεται από 0,2922%, που ήταν πριν την αύξηση, σε 0,3157%.

* Ο κος Σβορώνος Αντώνιος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχε στα αδιάθετα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με την αγορά 119.404 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής αξίας 35.821,20ευρώ, κατά συνέπεια μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η συμμετοχή του κου Σβορώνου Αντωνίου στο, με δικαίωμα ψήφου, μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας διαμορφώνεται από 11,68% (άμεση συμμετοχή 8,02% και έμμεση συμμετοχή μέσω των εταιριών ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΒΕΕΜ και ΕΝΩΣΙΣ Α.Ε. 3,66%) που ήταν πριν την αύξηση, σε 7,75% που αναλύεται σε 5,37% άμεση συμμετοχή και 2,38% έμμεση συμμετοχή μέσω των εταιριών ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΒΕΕΜ και ΕΝΩΣΙΣ Α.Ε., οι οποίες κατέχουν μετοχές με δικαίωμα ψήφου της Βιοσώλ και στις οποίες ο κος Αντώνιος Π. Σβορώνος είναι μέτοχος.

* Η κα Κόλλια Παναγιώτα, Εντεταλμένη Σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής συμμετείχε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ασκώντας τα δικαιώματα προτίμησης, με την αγορά 16.200 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής αξίας 4.860ευρώ, κατά συνέπεια μετά την Αύξαύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η συμμετοχή της κας Κόλλια Παναγιώτας στο, με δικαίωμα ψήφου, μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας διαμορφώνεται από 0,0625%, που ήταν πριν την αύξηση, σε 0,061%.

* Η κα Τεολόγλου Βασιλική, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CULLIGAN HELLAS S.A. και ιδιοκτήτρια της παραπάνω εταιρίας, η οποία εξαγοράσθηκε από τη Βιοσώλ, συμμετείχε στα αδιάθετα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με την αγορά 6.727.842 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής αξίας 2.018.352,60ευρώ, κατά συνέπεια μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η συμμετοχή της κας Τεολόγλου Βασιλικής στο, με δικαίωμα ψήφου, μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας διαμορφώνεται από 0%, που ήταν πριν την αύξηση, σε 8,45%.

* Ο κος Μαυρίκιος Ορφέας, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας CULLIGAN HELLAS S.A. και σύζυγος της κας Τεολόγλου Βασιλικής, συμμετείχε στα αδιάθετα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με την αγορά 2.370.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής αξίας 711.000ευρώ, κατά συνέπεια μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η συμμετοχή του κου Μαυρίκιου Ορφέα στο, με δικαίωμα ψήφου, μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας διαμορφώνεται από 0%, που ήταν πριν την αύξηση, σε 2,98%.

Σημειώνεται, ότι οι ανωτέρω μετοχές διαπραγματεύονται στο Χ.Α. από την 22/2/2008 (ημερομηνία εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας).

Επίσης σε συνέχεια, πάντα, των γνωστοποιήσεων των μετόχων, η εταιρία ανακοινώνει ότι οι κατωτέρω, δεν συμμετείχαν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το ποσοστό συμμετοχής τους στο, με δικαίωμα ψήφου, μετοχικό κεφάλαιο της Βιοσώλ μετά την αύξηση διαμορφώνεται ως εξής:

* Η συμμετοχή του κου Διονυσίου Σβορώνου, Διευθύνοντα Συμβούλου, διαμορφώθηκε από 10,58% (άμεση συμμετοχή 7,08% και έμμεση συμμετοχή μέσω των εταιριών ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΒΕΕΜ και ΕΝΩΣΙΣ Α.Ε. 3,5%) που ήταν πριν την αύξηση, σε 6,89% που αναλύεται σε 4,61% άμεση συμμετοχή και 2,28% έμμεση συμμετοχή μέσω των εταιριών ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΒΕΕΜ και ΕΝΩΣΙΣ Α.Ε., οι οποίες κατέχουν μετοχές με δικαίωμα ψήφου της ΒΙΟΣΩΛ ΑΒΕ και στις οποίες ο κος Διονύσιος Ν. Σβορώνος είναι μέτοχος.

* Η συμμετοχή της εταιρίας ΗΦΑΙΣΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.Μ. διαμορφώθηκε από 8,42% που ήταν πριν την αύξηση σε 5,48%.

* Η συμμετοχή της εταιρίας ΕΝΩΣΙΣ Α.Ε. διαμορφώθηκε από 7,62% που ήταν πριν την αύξηση σε 4,96%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v