Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H ACE - Hellas (Quest) στην έκθεση Real Estate

Η ACE-Hellas, θυγατρική του ομίλου Quest, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Εκθεση Real Estate International Property & Development, που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, παρουσιάζοντας το νέο λογισμικό Aperture.

H ACE - Hellas (Quest)  στην έκθεση Real Estate
Παρούσα στη Διεθνή Εκθεση Real Estate International Property & Development, που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, θα είναι η ACE-Hellas, ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους system integrators της ελληνικής αγοράς.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, στη Real Estate, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4-7 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, η ACE-Hellas θα παρουσιάσει το πρωτοποριακό λογισμικό Aperture. Πρόκειται για ένα σύστημα οπτικής διαχείρισης πληροφοριών που εξυπηρετεί τις ανάγκες μεγάλων επιχειρήσεων ανεξαρτήτως κλάδου. Το Aperture βρίσκει ιδιαίτερη εφαρμογή στον χώρο του real estate, λόγω των ιδιαίτερων απαιτήσεων και αναγκών για τις οποίες το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί την ιδανική λύση.

Το Aperture είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα οπτικής διαχείρισης πληροφοριών, σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια στα διευθυντικά στελέχη να διαχειρίζονται τις εγκαταστάσεις, το προσωπικό, την ακίνητη περιουσία και τα δίκτυα πιο αποτελεσματικά, μέσω αντιστοίχισης των δεδομένων με την οπτική τους απεικόνιση και αντίστροφα.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο χώρο του real estate και χρησιμοποιείται τόσο από μεσαίες όσο και μεγάλες επιχειρήσεις, που θέλουν να είναι σε θέση να διαχειρίζονται κατά τον καλύτερο τρόπο τα δικά τους περιουσιακά στοιχεία ή εκείνα των πελατών τους.

Πρόσφατα η ACE-Hellas, επίσημος αντιπρόσωπος του Aperture στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την εγκατάσταση του συστήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής ”Αττικόν” στο Χαϊδάρι.

Η ACE-Hellas ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του ομίλου Quest. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καινοτόμους παροχείς ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής της Ελλάδας, με εξειδίκευση στον κλάδο των τεχνικών έργων. Συνεργάζεται με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής (Hewlett-Packard, Microsoft, Autodesk, Contex), το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει περισσότερες από 4.000 εταιρείες και είναι χαρακτηριστικό ότι το 85% των εισηγμένων στο ΧΑΑ τεχνικών εταιρειών χρησιμοποιεί προγράμματα και προϊόντα της ACE-Hellas.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v