Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΕΤΚΑ: Συμμετέχει σε διαγωνισμό της PEEGT

Σε διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό που εξέδωσε η Ηλεκτρική Εταιρία της Συρίας (PEEGT) συμμετέχει η ΜΕΤΚΑ για τη μελέτη, κατασκευή και θέση σε λειτουργία ενός σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ισχύος 700 MW με καύσιμο φυσικό αέριο. Έως και 500 εκατ. ευρώ το προϋπολογιζόμενο ύψος του έργου.

ΜΕΤΚΑ: Συμμετέχει σε διαγωνισμό της PEEGT
Η ΜΕΤΚΑ ανακοίνώσε ότι συμμετέχει σε διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό που εξέδωσε η Ηλεκτρική Εταιρία της Συρίας (PEEGT) για τη μελέτη, κατασκευή και θέση σε λειτουργία ενός σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ισχύος 700 MW με καύσιμο φυσικό αέριο.

Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, το ύψος έργων αυτού του είδους στην περιοχή κινείται στα επίπεδα των 500 εκατ. ευρώ.



Η δεσμευτική προσφορά της ΜΕΤΚΑ κατετέθη στις 31/1/08 και ισχύει για 4 μήνες, διάστημα εντός του οποίου η PEEGT δικαιούται να αναθέσει το έργο.

Βάσει των όρων του διαγωνισμού, έχει ήδη ξεκινήσει η αξιολόγηση των τεχνικών προσφορών, ενώ εκκρεμεί η αποσφράγιση των οικονομικών φακέλων για όσες τεχνικές προσφορές κριθούν αποδεκτές.

Επειδή εκκρεμεί η διαδικασία της αξιολόγησης, η εταιρία επισημαίνει, αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Σύμβουλος”, ότι δεν είναι σε θέση να παράσχει καμία άλλη πληροφορία, πολύ δε περισσότερο οποιαδήποτε εκτίμηση για την ενδεχόμενη ανάθεση ή όχι του έργου στη ΜΕΤΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v