Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda Development: Ξεκίνησε η αύξηση κεφαλαίου

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 115.570.000 ευρώ, που θα διαρκέσει από τις 24/9/02 έως 8/10/02, ξεκίνησε η Lamda Development. Παράλληλα, ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εργασιών στο έργο για την ανακαίνιση και διαχείριση του Μεγάρου Cecil στο Κεφαλάρι.

Lamda Development: Ξεκίνησε η αύξηση κεφαλαίου
Με την ανάληψη μεγάλων έργων, το επενδυτικό της σχέδιο να εξελίσσεται δυναμικά, και την ικανοποιητική εξέλιξη των αποτελεσμάτων του α΄ εξαμήνου η Lamda Development ξεκίνησε με σταθερούς ρυθμούς συμμετοχής την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Παράλληλα, η εταιρία ανακοινώνει τα εγκαίνια ενός σπουδαίου έργου, του Μεγάρου Cecil στο Κεφαλάρι, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2002, που σηματοδοτούν την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης και διαχείρισης του πρώην ιστορικού ξενοδοχείου της Κηφισιάς.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Lamda Development υπόσχεται σταθερά ανοδική πορεία για την υλοποίηση ενός από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα με σημαντικό αριθμό έργων σε ολόκληρη τη χώρα.

Σημειώνεται, ότι η κατά 115.570.000 ευρώ αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Lamda Development, που ξεκίνησε στις 24 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 8 Οκτωβρίου 2002, πραγματοποιείται μόλις λίγες εβδομάδες ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εταιρίας για το α’ εξάμηνο του 2002, τα οποία παρουσίασαν, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2001, αύξηση 63% στα κέρδη προ φόρων και 116% αύξηση στον κύκλο εργασιών της εταιρίας.

Σε σύντομη δήλωσή του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Λάμπρος Αναγνωστόπουλος, αναφέρθηκε στα εξής: ”Την παρούσα χρονική περίοδο, βρίσκονται σε εξέλιξη από τον όμιλό μας δέκα έργα με συνολική επιφάνεια άνω των 500.000 τ.μ. και συνολικό προϋπολογισμό άνω των 600 εκ. ευρώ. Επίσης, έχουμε πολλαπλασιάσει τον κύκλο εργασιών μας και πετύχαμε αύξηση 20% στο σύνολο του ενεργητικού μας. Έτσι, με ένα φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα 700 εκ. ευρώ, εκτιμώμενη αξία ακίνητης περιουσίας άνω των 140 εκ. ευρώ και με το Ολυμπιακό Χωριό Τύπου, το μεγαλύτερο ιδιωτικό έργο ανάπτυξης ακινήτων στην Αθήνα, κάνουμε ένα άλμα πιο κοντά στον κύριο στόχο μας: να είμαστε πρωταγωνιστές στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε και να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες και τους μετόχους μας.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v