ΔΕΗ: Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν, στις 6 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., κ. Εμ. Κορωνιωτάκης καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Ι. Μπλάνας.

ΔΕΗ: Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. ανακοινώνει ότι στις 6 Φεβρουαρίου 2017 παραιτήθηκαν ο πρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., κ. Εμ. Κορωνιωτάκης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., κ. Ι. Μπλάνας.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο LinkedinΓια την αντικατάστασή τους, θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από τον Νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας διαδικασίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v