Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft: Συμμετοχή σε έργο ύψους 96 εκατ. ευρώ

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανατέθηκε σε κοινοπραξία όπου συμμετέχει η Intrasoft International, θυγατρική της INTRACOM IT Services. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου εκτιμάται σε 96 εκατ. ευρώ.

Intrasoft: Συμμετοχή σε έργο ύψους 96 εκατ. ευρώ
Ένα από τα μεγαλύτερα έργα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανατέθηκε σε κοινοπραξία όπου συμμετέχει η Intrasoft International, θυγατρική της INTRACOM IT Services.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου εκτιμάται σε ευρώ 96 εκατ. ευρώ, ενώ η συμμετοχή της Intrasoft International ανέρχεται σε 32 εκατ. ευρώ. Τα άλλα μέλη της κοινοπραξίας είναι η SIEMENS και η Getronics.

Το έργο -IT Support Services-User Proximity Services (ITSS UPS)-, διάρκειας 6 ετών, αφορά σε υπηρεσίες υποστήριξης πληροφορικής (IT οutsourcing) και αποτελεί συμφωνία-πλαίσιο. Ανατέθηκε στην κοινοπραξία κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφορικής (DIGIT) για την παροχή υπηρεσιών IT οutsourcing σε επιμέρους γενικές διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Όπως επισημαίνεται, έχει σχεδιαστεί με τρόπο που δύναται να εξυπηρετήσει το σύνολο των 29.000 χρηστών των 34 γενικών διευθύνσεων και των διαφόρων, ανά την Ευρώπη, agencies της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως μία οντότητα, καθώς και να διαχειρίζεται το σύνολο των αποθεμάτων εξοπλισμού πληροφορικής (IT Stock) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ειδικότερα, περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών κεντρικής υποστήριξης, υποστήριξης των χρηστών (πρώτου και δεύτερου επιπέδου) και υποστήριξης των logistics, ενώ δίνει έμφαση στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των χρηστών, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και τη συνέπεια των υπηρεσιών και βελτιώνοντας συνεχώς τη σχέση κόστους - αποδοτικότητας. Για την υλοποίηση του έργου αναμένεται να απασχοληθούν περισσότεροι από 250 μηχανικοί.

Ο κ. Αθανάσιος Κωτσής, διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, δήλωσε: ”Η συμμετοχή της Intrasoft International στο συγκεκριμένο έργο ενισχύει την ηγετική θέση που ήδη κατέχει η εταιρία στην παροχή υπηρεσιών πληροφορικής στους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικότερα, στον χώρο του IT οutsourcing, με ετήσια έσοδα που ξεπερνούν τα 15 εκατ. ευρώ, η εταιρία μας έχει αναγνωριστεί ως ένας έμπειρος και αξιόπιστος παράγοντας στην ευρωπαϊκή αγορά και κατατάσσεται πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του χώρου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v