Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την Τρίτη οι αποφάσεις του Πρωτοδικείου για τον ΔΟΛ

Αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου για την δέσμευση της περιουσίας του ΔΟΛ και για το αίτημα εξαίρεσης ενός λογαριασμού υπέρ των απλήρωτων εργαζομένων.

Την Τρίτη οι αποφάσεις του Πρωτοδικείου για τον ΔΟΛ

Tην Τρίτη θα γνωρίζουν οι εργαζόμενοι στο ΔΟΛ αν θα λάβουν δεδουλευμένα επτά μηνών, καθώς το Πρωτοδικείο της Αθήνας θα ανακοινώσει στις πιστώτριες τράπεζες εάν θα μπλοκάρει προσωρινά την εκποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου του οργανισμού και αν θα ξεμπλοκάρει τον τροφοδότη λογαριασμό.

Σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ έκαναν παρέμβαση στη συζήτηση ενώπιον του προέδρου υπηρεσίας επί του αιτήματος που έχουν καταθέσει οι τράπεζες.

Οι τράπεζες ζητούν έκδοση προσωρινής διαταγής για τη μη μεταβολή της περιουσίας του ΔΟΛ τουλάχιστον μέχρι τις 3 Μαρτίου που θα εκδικαστεί η κύρια αίτηση, προκειμένου να τεθεί η επιχείρηση σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης με βάση το νόμο Δένδια.

Οι δικηγόροι των εργαζομένων στο ΔΟΛ ζήτησαν να εξαιρεθεί ένας λογαριασμός στον οποίο κατατίθενται οι εισπράξεις από τις κυκλοφορίες και τα κέρδη των εντύπων και από τον οποίο μπορεί να καταβληθεί μέρος των δεδουλευμένων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v