Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεθνής διάκριση της D.A.S. Hellas στη αγορά Νομικής Προστασίας

Σύμφωνα με την έκθεση της Plimsoll World, όπου αξιολογήθηκαν οι 70 μεγαλύτερες εταιρίες στη διεθνή αγορά ασφάλισης Νομικής Προστασίας, η D.A.S. Hellas έχει υψηλότατη κερδοφορία, οικονομική ευρωστία και σημαντική παραγωγική δραστηριότητα.

Διεθνής διάκριση της D.A.S. Hellas στη αγορά Νομικής Προστασίας
Διάκριση για την οικονομική της ανάπτυξη, τις επιδόσεις της και την κερδοφορία της απέσπασε η D.A.S. Hellas σε έκθεση της Plimsoll World, όπου αξιολογήθηκαν οι 70 μεγαλύτερες εταιρίες στη διεθνή αγορά ασφάλισης Νομικής Προστασίας.

Η D.A.S. Hellas, σύμφωνα με την έκθεση η οποία εκδόθηκε στις αρχές του μήνα, έχει υψηλότατη κερδοφορία, οικονομική ευρωστία και σημαντική παραγωγική δραστηριότητα. Το διάγραμμα Plimsoll, που συμπεριλαμβάνεται στην έκθεση και αποτυπώνει την συνολική εικόνα της εταιρίας, παρουσιάζει μία συνεχώς ανοδική πορεία, υποδεικνύοντας τη διαρκή βελτίωση της οικονομικής ισχύος της D.A.S. Hellas.

Ειδικότερα, με βάση τα στοιχεία του 2015, η D.A.S. Hellas εμφάνισε 3 σημεία υπεροχής που έχουν ως εξής:

1. Η εταιρία συμπεριλαμβάνεται μέσα στις Top 30 εταιρίες στην κατηγορία των μικτών κερδών.

2. Το περιθώριο κέρδους προ φόρων (pretax profit margin), για το 2015, έχει βελτιωθεί σημαντικά από 7% σε 18,2% και είναι υψηλότερο κατά πολύ από τον μέσο όρο του κλάδου που ανέρχεται σε 7,2%.

3. Η εταιρία συμπεριλαμβάνεται μέσα στις Top 50 εταιρίες στην κατηγορία της απόδοσης πωλήσεων επί του συνόλου του ενεργητικού.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της D.A.S. Hellas, κ. Νάντια Σταυρογιάννη, αναφερόμενη στη σημαντική θέση της εταιρίας ανάμεσα σε άλλες ομοειδείς δηλώνει: «Τα στοιχεία που παρουσιάζονται στην έκθεση για τη Διεθνή Αγορά Ασφάλισης Νομικής Προστασίας είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για εμάς και αποτελούν το επιστέγασμα της προσπάθειάς μας, της αφοσίωσής μας, των στρατηγικών μας κινήσεων, των επιλογών μας και του σχεδίου ανάπτυξης που σταθερά υλοποιούμε τα τελευταία χρόνια. Τα στοιχεία αυτά είναι άλλη μία απόδειξη της σκληρής δουλειά και του επαγγελματισμού των συνεργατών μας ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, και όλων των στελεχών και του προσωπικού της εταιρίας. Θα συνεχίσουμε όλοι μας να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση, θέτοντας διαρκώς υψηλότερους στόχους και πάντα παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασφαλισμένους μας».

Στοιχεία για την έκθεση

Επισημαίνεται ότι η έκθεση για τη Διεθνή Αγορά Ασφάλισης Νομικής Προστασίας αναλύει και αξιολογεί τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες Νομικής Προστασίας σε παγκόσμιο επίπεδο και εξάγει συμπεράσματα για την βιωσιμότητά τους. Περιγράφει τις επιδόσεις, την οικονομική ευρωστία και την αξία των 70 εταιριών που κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v