Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat: Δυο νέες συμβάσεις ύψους €2,23 εκατ.

Δύο νέες συμβάσεις με τους δήμους Ιωαννιτών και Προσοτσάνης (περιοχή Δράμας), ύψους 2,23 εκατ. ευρώ, υπέγραψε το τελευταίο διάστημα η Intrakat για την κατασκευή Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών.

Intrakat: Δυο νέες συμβάσεις ύψους €2,23 εκατ.
Δύο νέες συμβάσεις με τους δήμους Ιωαννιτών και Προσοτσάνης (περιοχή Δράμας) υπέγραψε το τελευταίο διάστημα η Intrakat για την κατασκευή Μητροπολιτικών Δικτύων Οπτικών Ινών.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ο συμβατικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται σε 2,23 εκατ. ευρώ (1,94 εκατ. για το Δήμο Ιωαννιτών και 0,29 εκατ. για το δήμο Προσοτσάνης), ενώ θα κατασκευαστούν συνολικά 28,30 χλμ δικτύου οπτικών ινών εκ των οποίων 24,90 χλμ στο δήμο Ιωαννιτών και 3,40 χλμ στο δήμο Προσοτσάνης.

Στις συμβάσεις προβλέπονται, η προμήθεια, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία και διασφάλιση της καλής λειτουργίας των υπόγειων υποδομών, των υποδομών ενεργού τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σύνδεσης στο δίκτυο καθώς και των υποδομών ασύρματης δικτύωσης και πρόσβασης.

Η κατασκευή των δικτύων εντάσσεται στο Πρόγραμμα της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ) και συνιστά μοχλό ανάπτυξης και ποιοτικής αναβάθμισης των δραστηριοτήτων της καθημερινής ζωής στην ελληνική επικράτεια, ιδιαίτερα δε στην περιφέρεια, παρέχοντας καλύτερες και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες σε πολλούς τομείς της δημόσιας και ιδιωτικής δραστηριότητας.

Με την ανάληψη των ανωτέρω έργων υλοποιείται με συνέπεια ο στρατηγικός σχεδιασμός της Intrakat για περαιτέρω διείσδυση στο χώρο των εξειδικευμένων τηλεπικοινωνιακών έργων υποδομής όπου η εταιρεία διατηρεί ισχυρό προβάδισμα, τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v