Νέα υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από Cyta

Το Easy Business είναι μία διευρυμένη υπηρεσία ειδικά προσαρμοσμένη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες λειτουργίας, ειδικότερα, των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων που απασχολούν μέχρι 20 εργαζόμενους.

Νέα υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από Cyta

Ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο νέας γενιάς, δίχως την ανάγκη αγοράς ακριβού εξοπλισμού, προσφέρει η Cyta.

Το Easy Business είναι μία διευρυμένη υπηρεσία ειδικά προσαρμοσμένη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες λειτουργίας, ειδικότερα, των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων που απασχολούν μέχρι 20 εργαζόμενους και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

Οπως αναφέρει η εταιρία, με το Easy Business γίνονται πιο εύκολες οι καθημερινές εργασίες τους διότι μέσα από την τεχνολογική αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών τους επιτυγχάνεται εξοικονόμηση προϋπολογισμού, ευελιξία και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Οι πελάτες των επιχειρηματικών προϊόντων Cyta 2play Επιχειρηματικό & Επιχειρηματικό προς Όλους με ελάχιστο κόστος το οποίο ξεκινά από 8€ το μήνα μπορούν να αποκτήσουν άμεσα πρόσβαση σε όλο το πακέτο των υπηρεσιών ενός IP τηλεφωνικού κέντρου, δίχως να υπάρχει η ανάγκη αγοράς ακριβού εξοπλισμού.

Η εταιρία σημειώνει ότι το μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες της κάθε επιχείρησης καθώς η χρέωση του πελάτη γίνεται ανά αριθμό επικοινωνίας με δυνατότητα αυξομείωσης, ανάλογα με τις ενεργές θέσεις εργασίας.

Επιπλέον οι πελάτες επιχειρηματικών προϊόντων της Cyta έχουν το γραφείο στο… χέρι τους, όπου κι αν βρίσκονται, μέσω της βραβευμένης εφαρμογής Cyta4U δηλαδή της υπηρεσίας σύγκλισης σταθερού και κινητού.

Το Easy Business φιλοξενείται στο data center της Cyta, στη Μεταμόρφωση Αττικής, γεγονός που προσφέρει αδιάλειπτη λειτουργία και 24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v