Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Κοινοπρακτικό δάνειο 25,5 εκατ. ευρώ

Τη σύναψη κοινοπρακτικού δανείου, τριετούς διάρκειας και ύψους 25.500.000 ευρώ, ανακοίνωσε η εταιρία Σαράντης, με σκοπό την αναχρηματοδότηση υφισταμένων βραχυπρόθεσμων τραπεζικών δανείων της.

Σαράντης: Κοινοπρακτικό δάνειο 25,5 εκατ. ευρώ
Tη σύναψη κοινοπρακτικού δανείου ύψους 25.500.000 ευρώ, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, με τις τράπεζες EFG Eurobank, ETE, Alpha Bank, ABN Amro, Societe Generale, Αττικής, Πειραιώς, BNP και HYPO, ανακοίνωσε η εταιρία ΓΡ. Σαράντης.

Επισημαίνεται, ότι το δάνειο διοργανώθηκε από τις EFG Eurobank και ΕΤΕ και είναι τριετούς διάρκειας πληρωτέο στη λήξη του, με σκοπό την αναχρηματοδότηση υφισταμένων βραχυπρόθεσμων τραπεζικών δανείων της εταιρίας.

Σημειώνεται, ότι βασικό γνώρισμα του δανείου είναι η μη παροχή εμπραγμάτων ασφαλειών, καθόσον η εταιρία δεσμεύεται για τη διατήρηση των υφισταμένων χρηματοοικονομικών δεικτών σε ενοποιημένο επίπεδο.

Ειδικότερα για τα μερίσματα υπάρχει πρόβλεψη ότι η ΓΡ. Σαράντης, θα προβαίνει σε διανομή μερισμάτων στους μετόχους έως ύψους που δεν θα υπερβαίνει το 50% των καθαρών διανεμητέων κερδών της εταιρίας ή το 6% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, κατά οποιαδήποτε εταιρική χρήση της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v