Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TOUSA: Προσέλαβε διευθυντή αναδιοργάνωσης

Η Τεχνική Ολυμπιακή σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η θυγατρική της εταιρεία TOUSA Inc. ανακοίνωσε την τοποθέτηση του κ. John R. Boken, στελέχους της Kroll Zolfo Cooper LLC, ως Διευθυντή Αναδιοργάνωσης της TOUSA.

TOUSA: Προσέλαβε διευθυντή αναδιοργάνωσης
Η Τεχνική Ολυμπιακή σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η θυγατρική της εταιρεία TOUSA Inc. ανακοίνωσε στις 5 Φεβρουαρίου 2008 την από 30 Ιανουαρίου 2008, τοποθέτηση του κ. John R. Boken, στελέχους της Kroll Zolfo Cooper LLC, ως Διευθυντή Αναδιοργάνωσης (Chief Restructuring Officer - CRO) της TOUSA.

Βάσει της από 29 Ιανουαρίου 2008 Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών, ο κ. Boken και η εταιρεία KZC εξουσιοδοτούνται να αποφασίζουν επί όλων των διοικητικών θεμάτων καθώς και της λειτουργίας της TOUSA, κατά τη διακριτική ευχέρεια του κ. Boken σύμφωνα πάντα με τους κανόνες του επιχειρείν και τις διατάξεις της τοπικής νομοθεσίας και του Κώδικα Πτώχευσης των ΗΠΑ, υποκείμενης μόνον στον κατάλληλο διοικητικό έλεγχο του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τα καταστατικά, τον εσωτερικό κανονισμό, τα λοιπά διοικητικά έγγραφα της Εταιρείας και των θυγατρικών της, οι οποίες κατέθεσαν αιτήσεις υπαγωγής στο κεφάλαιο 11 και την ισχύουσα πολιτειακή νομοθεσία.

Η συμφωνία έγινε επί μηνιαίας βάσεως. Η KZC θα πληρώνεται σε ανθρωποώρες βάσει των τιμών επαγγελματία και οι οποίες κυμαίνονται μεταξύ $200 και $775 ανά ώρα. Η KZC θα δικαιούται επίσης να λαμβάνει, αμοιβή επιτυχούς ολοκλήρωσης ύψους $3.5 εκατ. υποκείμενη σε έγκριση του Δικαστηρίου Πτώχευσης, εφόσον η TOUSA καταφέρει να συνάψει συναινετική συμφωνία για την αναδιοργάνωση, για συμβιβαστική λύση ή/και για την εξάλειψη ενός σημαντικού ποσού του τρέχοντος χρέους της ή να λάβει οριστική δικαστική εντολή έγκρισης ενός σχεδίου αναδιοργάνωσης του άρθρου 11 ή να πουλήσει ουσιαστικά όλα τα πάγια στοιχεία της TOUSA σύμφωνα με το εδάφιο 363 του Αμερικάνικου Κώδικα Πτώχευσης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Ιανουαρίου 2008, η θυγατρική TOUSA, Inc. εξέδωσε δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο ανακοίνωνε ότι είχε λάβει προσωρινή δικαστική έγκριση για την ανάληψη δανείου ύψους μέχρι και $135 εκατ. από τη Citigroup Global Markets, Inc.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v