Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vivartia: Το α΄ 3μηνο τα Flocafe στη Βουλγαρία

Εντός του α΄ τριμήνου του 2008 τοποθετείται η λειτουργία του πρώτου Flocafe στη Σόφια της Βουλγαρίας, ”άνοιγμα” το οποίο σηματοδοτεί την υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου ανάπτυξης του κλάδου εστίασης και ψυχαγωγίας, της Vivartia στις χώρες της Ν.Α. Ευρώπης.

Vivartia: Το α΄ 3μηνο τα Flocafe στη Βουλγαρία
Εντός του πρώτου τριμήνου του έτους τοποθετείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η λειτουργία του πρώτου Flocafe στη Σόφια της Βουλγαρίας, ”άνοιγμα” το οποίο σηματοδοτεί την υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου ανάπτυξης του κλάδου εστίασης και ψυχαγωγίας, της Vivartia στις χώρες της Ν.Α. Ευρώπης πέραν της Ελλάδας και της Κύπρου όπου διαθέτει σήμερα παρουσία.

Το κατάστημα, θα στεγάζεται σε ακίνητο όπου μέχρι και πριν από λίγους μήνες λειτουργούσε κατάστημα Goody’s και στο οποίο για την ριζική ανακατασκευή του έχουν επενδυθεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περί τα 800.000 ευρώ.

Ειδικότερα, το κατάστημα της Σόφιας θα λειτουργήσει με τη φιλοσοφία που λειτουργούν σήμερα τα καταστήματα Flocafe στη Γλυφάδα, στο Δέλτα Φαλήρου και το Mall, τα οποία εκτός από καφέ, προσφέρουν ζεστά πιάτα και ποτό.

Εκτός από τη Βουλγαρία, κινητικότητα υπάρχει και στην Κυπριακή αγορά, όπου την περίοδο αυτή κατασκευάζεται το 7ο κατάστημα Goody’s στην Πάφο, η λειτουργία του οποίου τοποθετείται στις αρχές του 2009, ενώ μέσα στο 2009 θα λειτουργήσει και κατάστημα Flocafe στο νέο terminal του διεθνούς αεροδρομίου της Λάρνακας.

Σε ότι αφορά την αλυσίδα Me Gusto, το διάστημα αυτό δρομολογείται η δημιουργία επί πλέον τριών σημείων. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο καταστήματα της εν λόγω αλυσίδας κατασκευάζονται το διάστημα αυτό στα Μέγαρα ενώ ένα ακόμη θα λειτουργήσει εντός του έτους στο Golden Hall.

Σημειώνεται ότι το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας στον κλάδο της εστίασης τη φετινή χρονιά προβλέπει τη λειτουργία τουλάχιστον 10 καταστημάτων, εκ των οποίων τα τρία θα είναι Me Gusto και τα υπόλοιπα Goody’s και Flocafe.

Αλεξ. Γκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v