Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Postbank:Νέα προϊόντα Α/Κ με 0% προμήθεια εισόδου

Η Ρostbank θα διαθέτει Αμοιβαία Κεφαλαία με 0% προμήθεια εισόδου για τον πρώτο μήνα της περίοδου προώθησης των προιόντων αυτών. Τα Αμοιβαία Κεφάλαια αυτά θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών προϊόντων προσφέροντας δυναμικές, ευέλικτες επενδυτικές επιλογές.

Postbank:Νέα προϊόντα Α/Κ με 0% προμήθεια εισόδου
Η Ρostbank θα διαθέτει Αμοιβαία Κεφαλαία με 0% προμήθεια εισόδου για τον πρώτο μήνα της περίοδου προώθησης των προιόντων αυτών.

Τα Αμοιβαία Κεφάλαια αυτά καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών προϊόντων που απευθύνονται σε πελάτες με ποικίλες χρηματοοικονομικές ανάγκες και διαφορετικά προφίλ κινδύνου, προσφέροντας σε κάθε επενδυτή δυναμικές, ευέλικτες επενδυτικές επιλογές.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται τα Αμοιβαία Κεφάλαια είναι η EFG ΑΕΔΑΚ, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά αμοιβαίων κεφαλαίων με εμπειρία πολλών ετών στον τομέα και παρουσία στο Λουξεμβούργο, την Πολωνία, την Ρουμανία, την Κύπρο και τη Σερβία.

”Υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, τα αμοιβαία κεφάλαια θα συνεχίσουν και το 2008 να αποτελούν τις πλέον σταθερές και ελκυστικές επενδύσεις. Η αγορά της Βουλγαρίας για αυτή την κατηγορία προϊόντων έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα με την οικονομική ανάπτυξη, το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών θα αυξηθεί και αναλόγως θα πολλαπλασιάζονται οι πελάτες που θα θα επενδύουν σε Αμοιβαία Κεφάλαια τα οποία προσφέρουν διαφροποιημένες επενδυτικές επιλογές και δυνητικά υψηλότερες αποδόσεις ανάλογα με το επενδυτικό προφίλ κάθε πελάτη”, δήλωσε ο κ. Αντώνιος Χασσιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Postbank.

”Η αγορά Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Βουλγαρία, στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής της, μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη του μακροπρόθεσμου στόχου μας, που είναι να αποτελέσουμε την κύρια επιλογή στην διαχείριση κεφαλαίων στις χώρες της Νέας Ευρώπης, προσφέροντας ποιότητα και αποδόσεις στα προϊόντα που διαθέτουμε. Πιο συγκεκριμένα, ο στόχος μας για την αγορά της Βουλγαρίας το 2008 είναι να προσελκύσουμε πλέον του 10% των ετήσιων καθαρών εισροών συγκεντρώνοντας τουλάχιστον €60 εκατ. Κάθε Βούλγαρος επενδυτής, επιλέγοντας τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Postbank μπορεί να επωφεληθεί από τα καινοτόμα προϊόντα μας, την τεχνογνωσία στη διαχείριση περιουσίας, την αποτελεσματική πλατφόρμα συναλλαγών και την ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, όπως αποδεικνύουν και οι διακρίσεις που μας έχουν απονείμει διεθνώς αναγνωρισμένοι οίκοι πιστοποίησης.”, είπε ο κ. Άρης Ξενόφος, Διευθύνων Σύμβουλος της EFG ΑΕΔΑΚ.

Τα Αμοιβαία Κεφάλαια χωρίζονται σε δύο οικογένειες, τα LF και LF Fund of Funds. Η οικογένεια LF περιλαμβάνει 23 κεφάλαια. ”Η Postbank θα προσφέρει αρχικά 5 Αμοιβαία Κεφάλαια, προσεκτικά επιλεγμένα έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν τις τάσεις της αγοράς στην Βουλγαρία όπως επίσης και τα αντίστοιχα επενδυτικά προφίλ. Με αυτήν την οικογένεια κεφαλαίων θα προσφέρουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να διαφοροποιήσουν και να αξιοποιήσουν τις επενδύσεις τους και να αυξήσουν το κεφάλαιό τους.”, δήλωσε ο κ. Asen Yagodin, Εκτελεστικός Διευθυντής και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Postbank.

Με τα LF Funds of Funds, η Postbank προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να επενδύσουν σε μεγάλους επενδυτικούς οίκους, όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη σε μη επαγγελματίες επενδυτές. Επιλέγοντας τα Fund of Funds, οι επενδυτές μπορούν να εξουδετερώσουν τον κίνδυνο του ενός διαχειριστή (single manager) και της μιας στρατηγικής ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν ευρύτερη διασπορά στο χαρτοφυλάκιο τους υιοθετώντας διαφορετικό στυλ και επενδυτικές προσεγγίσεις.

Τα LF Funds of Fund επιστρατεύουν το ταλέντο και τις ικανότητες ειδικών στην διαχείριση (money manager) οι οποιοι επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια και αξιολογούνται συνεχώς. Τα LF Fund of Funds περιλαμβάνουν 3 κεφάλαια στις κατηγορίες κυρίως μεσαίου και υψηλού κινδύνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v