Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέες εγκαταστάσεις στη Ρουμανία

Έχοντας επενδύσει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ, η θυγατρική της COSMOTE στη Ρουμανία μεταφέρει τις δραστηριότητες του κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών σε νέες εγκαταστάσεις, στο επιχειρηματικό πάρκο Iride του Βουκουρεστίου.

Cosmote: Νέες εγκαταστάσεις στη Ρουμανία
Έχοντας επενδύσει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ, η θυγατρική της COSMOTE στη Ρουμανία μεταφέρει τις δραστηριότητες του κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών σε νέες εγκαταστάσεις, στο επιχειρηματικό πάρκο Iride του Βουκουρεστίου, με στόχο να ανταποκριθεί με υψηλής ποιότητας πελατειακή υποστήριξη στις ανάγκες της δυναμικά αυξανόμενης συνδρομητικής της βάσης, αλλά και να εξασφαλίσει ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας για το ανθρώπινο δυναμικό της.

Οι νέες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ., φιλοξενούν 300 εργαζομένους του κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας, καθώς επίσης αριθμό στελεχών της Τεχνικής Διεύθυνσης. Η COSMOΤΕ Ρουμανίας σκοπεύει να επεκτείνει περαιτέρω τις νέες εγκαταστάσεις, προκειμένου να στεγάσει ακόμη περισσότερους εργαζομένους.

Το νέο κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE Ρουμανίας διαθέτει προηγμένα λειτουργικά συστήματα και τεχνολογικές υποδομές (όπως η τεχνολογία IVR -Integrated Voice Recognition) για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση των αιτημάτων των πελατών της.

Φυσική συνέχεια της ταχείας ανάπτυξης της πελατειακής βάσης της COSMOTE στη Ρουμανία, χαρακτήρισαν στελέχη της εταιρίας την ενίσχυση του κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών.

Μέσα σε δυο μόλις χρόνια, η ρουμανική θυγατρική της COSMOTE κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 3 εκατομμύρια πελάτες, κατακτώντας μερίδιο αγοράς της τάξης του 14%. Επισημαίνεται ότι επί τρία συνεχόμενα τρίμηνα, η COSMOTE Ρουμανίας είχε το προβάδισμα στις καθαρές νέες συνδέσεις στην αγορά.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας έχει πλέον ξεπεράσει τους 1.000 εργαζομένους -μόνο το 2007 προστέθηκαν 300 νέες θέσεις εργασίας- και η COSMOTE αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους εργοδότες στη ρουμανική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v