Λύσεις της Impact επέλεξε η Ζαριφόπουλος

H εταιρία Ζαριφόπουλος Α.Ε. μέσω της Business Exchanges A.E. επέλεξε να χρησιμοποιεί τις λύσεις της Impact Α.Ε. για την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και ηλεκτρονική τιμολόγηση των παραστατικών της.

Λύσεις της Impact επέλεξε η Ζαριφόπουλος
Η Impact A.E. ενημερώνει ότι η εταιρία Ζαριφόπουλος Α.Ε. μέσω της Business Exchanges A.E. επέλεξε τις λύσεις της εταιρίας για την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και ηλεκτρονική τιμολόγηση των παραστατικών της.

Η επιλογή της λύσης Archiving@ΒΕ, επιτρέπει την αυτοματοποιημένη αρχειοθέτηση και επισύναψη των υπογεγραμμένων κατά την παραλαβή θεωρημένων συνοδευτικών παραστατικών, έγινε δε με γνώμονα τα διαχειριστικά οφέλη από την εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους και παραγωγικού χρόνου που προσφέρει η λύση, αλλά και την ευελιξία της να μην επηρεάζει τις υφιστάμενες υποδομές (ERP) και εσωτερικές διαδικασίες της εταιρίας.

Επιτρέπει δε, την ταχύτατη ανάκτησή τους σε ηλεκτρονική μορφή κατάλληλη για άμεση ηλεκτρονική αποστολή.

Χρησιμοποιώντας δε την υπηρεσία Paperless Connect, η εταιρία εξοικονόμησε ακόμη περισσότερο λειτουργικό κόστος από τη μείωση των εξόδων αποστολής ηλεκτρονικών τιμολογίων, αλλά και του διαχειριστικού χρόνου παρακολούθησης της κατάστασης των ηλεκτρονικών τιμολογίων της, αφού μέσω του ιστορικού γνωρίζει πότε έχουν παραληφθεί από τους πελάτες της και μέσω της e-invoicing κοινότητας μπορεί εύκολα, γρήγορα και απλά να βρει και να συνδεθεί με άλλους συνεργάτες της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v