Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΡΓΟΣΕ: Ολοκλήρωση έργων στην περιοχή Πλατάνου Αχαΐας

Τα έργα, μήκους περίπου 2.5 χιλιομέτρων, αφορούσαν τη μετατόπιση της υφιστάμενης Παλαιάς Εθνικής Οδού, ώστε να προκύψει χώρος για την κατασκευή της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής.

ΕΡΓΟΣΕ: Ολοκλήρωση έργων στην περιοχή Πλατάνου Αχαΐας
Χθες, Πέμπτη 14-12-2016 ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προς χρήση, τα έργα που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού στην περιοχή του Πλατάνου Αχαΐας.

Τα έργα αυτά εκτελέστηκαν στο πλαίσιο της εργολαβίας κατασκευής της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής από Κιάτο έως Ροδοδάφνη, που κατασκευάζει η ΕΡΓΟΣΕ, με ανάδοχο την εταιρία ΜΕΤΚΑ Α.Ε.

Έχουν μήκος περίπου 2.5 χιλιόμετρα και αποτελούν τη μετατόπιση της υφιστάμενης Παλαιάς Εθνικής Οδού, ώστε να προκύψει χώρος για την κατασκευή της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής.

Επισημαίνεται ότι η ολοκλήρωση του έργου αυτού, συνέβαλε στην εκτροπή της κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού, μεταξύ του κόμβου Ακράτας και του κόμβου Καλαβρύτων, για την εκτέλεση απαραίτητων εργασιών επί της Νέας Εθνικής Οδού για την κατασκευή του Αυτοκινητοδρόμου της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v